Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zarobić na SM i nie tylko!

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YO! W tym temacie napiszę jak zarobić na SM i nie tylko! Sposób jest niezwykle prosty!

Otóż, zakładamy sobie konto na stronie

get4file.com

.

Wrzucamy jakiś plik np. notatnik (1kb) i rozsyłamy znajomym/nieznajomym, wszystkim!

Aby wiele osób to ściągnęło najlepiej oszukać, że są w nim passy do konta :D

Żeby ściągnąć taki plik wystarczy wpisać nr. telefonu 123456789 oraz kod 123456789 i ściągamy! :D

Za każde ściągnięcie otrzymujemy bodajże 0,50$ !

Gdy mamy już na swoim koncie powyżej 15$ można je wypłacić na swoje konto.

Więcej informacji na :

http://get4file.com/affiliate

UWAGA! NIE WIEM JAK JEST Z TYM DO KOŃCA PONIEWAŻ OSOBIŚCIE TEGO NIE UŻYWAM!

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Nie uzywasz to po co robisz tuty? Aby pobrac z tego serwisu pliki nalezy podac swoj własny nr. Tel aby kod Ci wysłali. Ten kod pozniej wpisujesz na stronie i dopiero wtedy pobierasz. Za duzo pieprzenia jest z tym...

Opublikowano

Nie uzywasz to po co robisz tuty? Aby pobrac z tego serwisu pliki nalezy podac swoj własny nr. Tel aby kod Ci wysłali. Ten kod pozniej wpisujesz na stronie i dopiero wtedy pobierasz. Za duzo pieprzenia jest z tym...

Nie trzeba podawać własnego.. przecież napisałem "wystarczy wpisać nr. tel 123456789 oraz kod 123456789" zawsze taki kod i nr tel przyjmuje :)

Nie używam bo nie chce mi się iść do banku zrobić konto <lol>. A że można w ten sposób zarobić to postanowiłem się tym z Wami podzielić :)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

To ciekawe, bo ja mogę o.O

Na PW wysłałem Tobie link, gdzie wrzuciłem swój dokument. Napisane jest tam hasło. Jak mozesz to podaj mi je. Zobaczymy czy działa :>

Pomocnik
Opublikowano

A np jak będę miał te 15$ bo będę dziś pobierał z różnych IP to raczej uzbieram. To na co to przesłać? podajcie jakąś stronę gdzie założe konto darmowe i mogę tam przelać i następne wydać na SM :D

ha ha. Zauważyłem haczyk ..

tam pisze

0,50$ per download* ...

*United States, United Kingdom, Canada, Germany, Spain, Netherlands

Pozdro :D

Trzeba koniecznie mieć ip inne ;dd

EDIT. DZIAŁA mi na hidemyip i jedno ip starczy:)

SS na dowód http://scr.hu/0erl/9uvpz

Edit mam już 103dolary bo dostaje za 1download po 1.65$ pozdro :D Tylko ide wyplacic jakos;d

sygnary.jpg
Opublikowano

A np jak będę miał te 15$ bo będę dziś pobierał z różnych IP to raczej uzbieram. To na co to przesłać? podajcie jakąś stronę gdzie założe konto darmowe i mogę tam przelać i następne wydać na SM :D

ha ha. Zauważyłem haczyk ..

tam pisze

0,50$ per download* ...

*United States, United Kingdom, Canada, Germany, Spain, Netherlands

Pozdro :D

Trzeba koniecznie mieć ip inne ;dd

EDIT. DZIAŁA mi na hidemyip i jedno ip starczy:)

SS na dowód http://scr.hu/0erl/9uvpz

Edit mam już 103dolary bo dostaje za 1download po 1.65$ pozdro :D Tylko ide wyplacic jakos;d

Po poście kolegi można stwierdzić ,że działa lecz musisz zmienić swoje IP na USA,Canada etc.

Ale nie rozumiem po co się w takie coś bawić skoro na Super Rewards możecie zmieniać ip itd. i trzepać SM.

Opublikowano

@UP

Jest to bardziej opłacalne :)

Nie dostaniesz. Twoja wiadomosc na PW wszystko wyjasnia ;D

Wierz mi lub nie, przedwczoraj mi przyjmowało taki nr. oraz kod ponieważ miałem inne reklamy :)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Hmm.. tak się zastanawiam czy ludzie muszą płacić za pobranie tego pliku ?

I czy tak na prawdę to działa i ile dokładnie się dostaje $ za jedno pobranie.. ????

image.png

Opublikowano

trzeba wysłać smsa, nie ma innej opcji by pobrać bez wysłania smsa.

a kasy na ip uk/usa mam 1,65$ = 5zł

Wypłata zlecona, teraz czekam.

Opublikowano

mi wyskakuje jak klikam zeby pobrac swoj plik ze jakis jest proxy detector i ze bykryl mi proxy uzywa ktos tez tego holdmyip ze niby mu wyskakuje ze ma proxy

Opublikowano

Ograniczony Dostęp Konta

What’s Get4file Limited Access Account

Get4file monitor closely on our daily activities, and when they find your download suspicious they will hit the button. And when Get4file suspend your account and slap you with Limited Access Account, you pretty much can’t perform any transactions until problem is solved. Here’s generally your restriction when account is limited by Get4file:

* you can't withdraw money.

* you can't delete a files.

Solving Limited Access Account

Firstly Get4file will require you to prove that you earn money accordance with the rules Get4file, you will need to send them:

* Please indicate (URLs) where you promote own files.

* When you started to promote files.

* And your other important information that could affect the case/issue.

Please write an e-mail to: [email protected]

Feel free to review those terms here terms for further clarification.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...