Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odblokowywanie portów router thomson twg870ug...

VolimTee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż mam znany wielu użytkownikom, problem, a mianowicie - zrobiłem swój serwer minecraft na hamachi, ja mogę wbijać, ale inni nie mogą. Zaporę wyłączyłem - nie działało, antywira - nie działało, pozostało odblokowanie portu, all tutoriale są, ale oczywiście na moim routerze wszystko wygląda inaczej...

Model routera : Thomson twg870ug

Wszedłem jak wspomniałem w konfiguracje i Forwarding, ale nie wiem gdzie to wszystko powpisywać + nie ma opcji dodania tego portu...

Ogólnie to wygląda tak:

twg8701411.jpg

To nie jest screen z mojej konfiguracji, jestem zielony i nie wiem czy to udostępniać mozna czy, nie, ale to raczej nie ważne bo tu jest pokazane tak jak ja mam, tyle, że wszędzie mam 0 wpisane w ip adres też, enabled nie zaznaczone itp. All czysto nie ruszane.

Miał ktoś może problem z tego typu routerem, ale odblokował port tak, że kolega wasz mógł z wami grać na serwie ?

Z góry dzięki za pomoc.

DO ZAMKNIĘCIA, GOŚĆ CO PISAŁ "BENDZIE" MIAL RACJE I WYLACZYŁEM ZAPORE I DZIAŁĄ XDD

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...