Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][No-Hamachi] JuiceMT2

Valeria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JuiceMT2

1348758094-U346826.png

AMD Opteron 4174 (64-bit) 6x 2.30+ GHz

1348758144-U346826.png

16GB

1348758183-U346826.png

100Mb/S

1348758231-U346826.png

JuiceMT2.pl

1348758281-U346826.png

JuiceMT2.pl/register

1348758321-U346826.png

JuiceMT2.pl/itemshop

1348758351-U346826.png

Po co ; )

1348758394-U346826.png

JuiceMT2.pl/download

1348758431-U346826.png

JuiceMT2.pl/download

1348758476-U346826.png

Brak, Edytuje przy starcie servera

1348758537-U346826.png

juicemt2.jpg

1348758595-U346826.png

34LvL

1348758633-U346826.png

Na serverze jest nowy NPC \"Tablica\" u, którego, dowiecie się wszystkiego

1348758686-U346826.png

1000%

1348758759-U346826.png

500%

1348758834-U346826.png

1000%

1348758873-U346826.png

[HA]Katie - Główny pomysłodawca servera, Host, Właściciel
[GA]MikoL - Administrator servera
[TECHNIK]GuRu - Osoba najwięcej zajmująca się serverem, np. Dodawanie nowości ITP.
[GM]Poszukujemy
[GM]Poszukujemy
[T\\\'s Admin]Katie, HarnaŚ - Administratorzy Team Speak
[Moderator Forum]Harnaś - Założyciel Forum

1348758951-U346826.png

Dodano na server nowe Misje od poziomu 120 do 250.

15-10-2012. Dodano BossRuna z rankingiem na stronie głównej

17-10-2012. Dodano 4 mapy \\\"SpeedRun\\\", na której wykonujemy misje

19-10-2012. Dodano 8 nowych expowisk

20-10-2012. Beta Testy.

24-10-2012. Oficjalny start servera JuiceMT2

Nie należe do Teamu, i nie będę w nim nigdy ! Poproszono mnie tylko o krótką prezentacje [ZAPOWIEDZ] co was czeka ! W razie pytań proszę pisać na Pv lub na e-mial: [email protected]

System Ulepszeń Unikalny, będzie zmieniany, propozycje mile widziane !

http://imageshack.us...90/juicemt2.png

Wszystkie prawa zastrzeżone JuiceMT2 ®

Pliki serverowe jak i system ulepszeń jest twórczością [HA]Katie i [Technik]GuRu !

CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM ! OD AUTORA !

Generator by

Opublikowano

bylem na kazdym servie gdzie ona miala gm i zawsze miaa prywatna postac wypchana eq z navi...

sama sie tym chwalila, nawet administracji.

Powtórze jeszcze raz !!! PRZECZYTAJ "OD AUTORA", może zacytuje ? " Nie należe do Teamu, i nie będę w nim nigdy ! Poproszono mnie tylko o krótką prezentacje [ZAPOWIEDZ] co was czeka ! W razie pytań proszę pisać na Pv lub na e-mial: [email protected] "

Trudno ?

Opublikowano

No, no. Widzę, że Katie i chłopaki sie postarali ! Grałem jako nieliczna osoba na Betach testach . Byłem bardzo zachwycony serverem, grało się cudownie ! Nie bylo jeszcze SpeedRuna, ale myślę, że to będzie coś ! Bronie, zbroje i bony bardzo dobrze dopracowane pod server PvP ! Co do UP'a, Testowałem ten Dungeon i wyszło naprawde imponująco ! Polecam oczywiście zagram w Chunjo, pod nickiem VenuS, zapraszam do Gildii !

cgbz.jpg

Opublikowano

Powtórze jeszcze raz !!! PRZECZYTAJ "OD AUTORA", może zacytuje ? " Nie należe do Teamu, i nie będę w nim nigdy ! Poproszono mnie tylko o krótką prezentacje [ZAPOWIEDZ] co was czeka ! W razie pytań proszę pisać na Pv lub na e-mial: [email protected] "

Trudno ?

Aha. Skoro niema cie w team to zmieniam zdanie. Polecam serwer.

Opublikowano

Kolejny UpDate ! Dodano po 2 nowe hełmy 3D dla każdej klasy + system fryzur ! Wszystkie info podam pozniej

Nowy MPC: Wymieniator ! Działa na zasadzie wymiany podanych ulepszaczy na fryzury z losowymi atrybutami lub atrybutami wybranymi przez siebie ( to troche kosztuje ) ! Bony w fryzurach wchodza max 2, np. 10% lud, 15 krytyk

Opublikowano

Dawno tak się nie uśmiałem : serwer na rykoxie w dodatku nie hamachi , może dedyk zrób na pewno będzie zaromibsty.

beznazwyvl.jpg
Opublikowano

Dawno tak się nie uśmiałem : serwer na rykoxie w dodatku nie hamachi , może dedyk zrób na pewno będzie zaromibsty.

Server na Rykoxie ?! Czlowieku, przeczytaj prezke ! Pliki serverowe od 0 robione 100% przez GuRu and Katie !

System ulepszeń taki jak na każdym innym serwerze, monotonnośććććććć.

Nie widzialam servera z takim systemem ulepszania

System ulepszeń taki jak na każdym innym serwerze, monotonnośććććććć.

+ Mozecie dawac swoje propozycje
Opublikowano

Server na Rykoxie ?! Czlowieku, przeczytaj prezke ! Pliki serverowe od 0 robione 100% przez GuRu and Katie !

Nie widzialam servera z takim systemem ulepszania

+ Mozecie dawac swoje propozycje

Od zera robione hah, już widzę tych waszych "techników"...

Byście chociaż domenę wykupili a tutaj nic...

Serwer gorszy od niektórych hamaków.

Taka rada do administracji niech popracują nad serwerem a nie ściągnęliście pliki i po 2 godzinach dodawania gotowców wypuszczają serwer...

A z tymi plika od zera to możecie "pro elo" dziecią co nawet nie wiedzą jaka różnica jest miedzy "FTP" (której wszyscy używacie...) a "SFTP"

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

http://imageshack.us/a/img9/8972/juicemt2o.png

Nowosc na serverze !

Od zera robione hah, już widzę tych waszych "techników"...

Byście chociaż domenę wykupili a tutaj nic...

Serwer gorszy od niektórych hamaków.

Taka rada do administracji niech popracują nad serwerem a nie ściągnęliście pliki i po 2 godzinach dodawania gotowców wypuszczają serwer...

A z tymi plika od zera to możecie "pro elo" dziecią co nawet nie wiedzą jaka różnica jest miedzy "FTP" (której wszyscy używacie...) a "SFTP"

Heh, rozbawiles mnie ! Pliki sciagniete ? Prosze od kogo ?! Są to nasze pliki serverowe . Popracuj nad slownikiem. Co do FTP, to Ty nic o tym nie wiesz .
Opublikowano

@2up Na prawdę...?

To powiedz mi dlaczego FTP ma port 21, a SFTP port 22, przez który logujesz się do "filezilli"?

Wasze pliki hmm, ciekawe w jaki sposób napisaliście plik game.?

A po drugie skąd wzięliście wszystkie settings'i map.?

I ciekawe skąd macie client. Tylko nie pisz że też sami napisaliście binke itp.

hmm nowość na serwerze..? Zbroja od M2M. Jeżeli jest waszego autorstwa to zmieńcie to kółko na MT2 (nawet na kolor biały czyli bez tekstury.)

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

@2up Na prawdę...?

To powiedz mi dlaczego FTP ma port 21, a SFTP port 22, przez który logujesz się do "filezilli"?

Wasze pliki hmm, ciekawe w jaki sposób napisaliście plik game.?

A po drugie skąd wzięliście wszystkie settings'i map.?

I ciekawe skąd macie client. Tylko nie pisz że też sami napisaliście binke itp.

hmm nowość na serwerze..? Zbroja od M2M. Jeżeli jest waszego autorstwa to zmieńcie to kółko na MT2 (nawet na kolor biały czyli bez tekstury.)

Powiem Ci tak, nie mam pojecia nic o tym, nie jestem w TEAMIE, pisz do [HA]Katie, tak ? Wychodzi na to, ze nie umiesz czytac. Po 2. Nowosci- Chodzi o to, ze na 3/4 serverach nie ma tyc zbroi/broni czy czegos innego .. 3/4 broni/zbroi jest z M2M lub Aiona .
Opublikowano

@up

rozumiem bo czytać umiem tylko po co od razu wyjeżdżasz z takim tekstem skoro i tak nie jesteś w teamie..?

Heh, rozbawiles mnie ! Pliki sciagniete ? Prosze od kogo ?! Są to nasze pliki serverowe . Popracuj nad slownikiem. Co do FTP, to Ty nic o tym nie wiesz .

I lepiej jakby administrator założył tą zapowiedź bo wątpię aby to czytał a nie które informacje mu się przydadzą np to że nie ma co liczyć na tłumy. Chyba że nie umie konta na MPC założyć to już nie mój problem.

A co do prezentacji to Dodaj jakieś Srean'y albo coś bo to wszystko takie monotonne nudne i wgl. No ale... Cud jak za tego posta nie dostane % ale niech stracę.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Tak sie składa że wszystkie te bronie są z innych metinów np DivieWorldMT2 czy GladoRMT2 czy Xenox chodziażby

Divine World, Glador, Xenox.. Hmm nie wydaje mi się, zeby mieli chociaz te bronie, ktore sa z broni na 75lvl, moze Xenox tak nie wiem, ale napewno tamte 2 nie .
Opublikowano

To jest zapowiedz? do kosza powinno isc...

I kto wam tu bedzie gral? 5 osob na krzyz? bo macie zrabana zapowiedz, ani ss ani bony ani nic

Nawet nie jest napisane kiedy start...

Wiec kiedy start?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...