Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyanie]KLAN UW

syluro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł by przyciągnąć uwagę. Gracie w Uridium wars w jakimś sporym polskim klanie? Jak tak to chciałbym dołączyć firma obojętnie chodzi mi o pomoc finansową i wyloty nie tylko bocenie.

Opublikowano

jaki naciagacz wyboc se cos albo ugraj normalnie i dolacz do dobrego klanu a nie jak cygan na ulicy: daj pan pieniazka

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

daj pan pieniążka

chodzi tobie o brak polskich znakow?:D ale to nie ja jestem zebrakiem:)pozdro

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

PIKI ? haha. Boty od soboty rana do soboty wieczorem. :P 24h/7 bocenie . 0 zagrania klanowego także taki klan jest nic nie wart .

@top . Latacie cały czas na tych botach i wystarczy 7 FE z naszego klanu i was nie ma :D.

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Piki sa lepsze :D

To sie juz wkrotce okaze...

Niczego nie wrzucalem.

BV ma przynajmniej jakies powazanie na servie...w przeciwienstwie do pikow.

Opublikowano

a wiec tak poszukuje klanu ktory da mi od razu na vege a reszta sobie zrobie sam ^^ , jestem na mmo ale firme moge zmienic ,

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...