Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] UW klany

syluro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawaj na Eic.. do klanu -13- polski klan nawe ts'a mamy..

tez bylem na vru ale sie przenioslem z powodu

1:klan

2:wieksze zarobki na mapie. :)

Opublikowano

Zarobki wcale nie sa lepsze...to subiektywne wrazenie. Ilosc boxow na mapie jak i alienow zalezy od ilosci graczy na niej. A co do klanow to na vru istnieja przynajmniej 2 warte uwagi polskie klany: BV Banda Vrubli oraz PIKI a jesli chodzi o eic to jako bardziej aktywny klan wymienilbym PLAY-FIGHT (sa to gracze ktorzy odeszli z 13 ze wzgledu na balagan, ktory panuje w ich strukturach), z nimi przynajmniej mozesz sobie polatac po mapach tsa tez maja a 13 to tylko boty i nic po za tym.

Opublikowano

Zarobki wcale nie sa lepsze...to subiektywne wrazenie. Ilosc boxow na mapie jak i alienow zalezy od ilosci graczy na niej. A co do klanow to na vru istnieja przynajmniej 2 warte uwagi polskie klany: BV Banda Vrubli oraz PIKI a jesli chodzi o eic to jako bardziej aktywny klan wymienilbym PLAY-FIGHT (sa to gracze ktorzy odeszli z 13 ze wzgledu na balagan, ktory panuje w ich strukturach), z nimi przynajmniej mozesz sobie polatac po mapach tsa tez maja a 13 to tylko boty i nic po za tym.

Powiedział uczciwy gracz :rolleyes:

20 X 2012 wylot klanu -13- :D

Opublikowano

Do 20 to ja pewnie FE zrobie z boxkow :D przez 9 dni bocenie mam 21 lf-3 :D 7 bo2, 3 irki :D

Wiec za 9 dni moge miec 31 lf-3 ,16 bo2 5-7 irkow :D moze 8 :D

@edit jak coś to na EIC JESTEM :D !

100 % lepiej urka leci z boxow niz na MMO :D

98725.png

Opublikowano

@up , a sprawdzają tak wgl ?

Konta ? Czy tylko jak ktoś do supportu wyśle?

Owszem sprawdzaja zwlaszcza te alienowskie... A ban za bota perm z miejsca, a nie na miesiac.

Opublikowano

Dobrze to ujales "narazie", ale znajac realia jakie panuja na UW polata soboe max 2-3 miesiace i dostanie banana (tak jak to bylo z KidCudim i Triadem), owszem skryptu narazie nie ma ale jest przygotowywany, kiedy zacznie dzialac wie tylko bugpoint.

Opublikowano

@up jak na razie nie , bo wy tylko bocicie :D , mam zamiar z kims pograc, ale prawdopodobnie bede bez klanu latal , chyba , ze bedzie to jakiś Angielki lub Polski klan gdzie gra troche osob :D

98725.png

Opublikowano

Jak EIC to sprobuj PLAY-FIGHT to polski klan, maja tsa, pokazuja sie na mapach.

No jak ja latam to widze tylko bota na boxach/alienach.

Bo wkoncu WP sie uzywa i niewidki tez widac.

@edit Więc mam zamiar z kims latac.

98725.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...