Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] kogoś kto pomoże mi zrobic PriV serwer i GM'ów

Andertaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mógł by mi ktos pomuc zrobic priv serwer?

Szukam ogarnietej administracji : )

Wymagania :

minimum 16 lat

Skype/GG/TS3

Dobre porozumienie z graczmi

Granie przynajmiej 6 miesięcy w last chaos

Dobre rozumowanie gry

Znajomość gry

Opublikowano
minimum 16 lat

Co ma piernik do wiatraka?

Dobre porozumienie z graczmi

W jakim sensie

Granie przynajmiej 6 miesięcy w last chaos

os, które graja 4 miechy potrafia lepiej ogarnąc Lc niż niektórzy grający 2 lata

Dobre rozumowanie gry

To idzie w parze z tym up.

Znajomość gry

A to nie to samo co up.?

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

@UP

o wiek chodzi mi o to, że potrzebuje ogarnietej administracji a nie dzieciaków

poruzumienie z graczami?

chodzi o to żeby nie bylo czegos takiego niewiem odpier*** się ode mnie niewiem zapytaj graczy...

tylko musiał by pomogac jezeli umie a jak nie umie to przynajmniej byc miłym : )

następne to racja nie pomyslalem : )

Znajomość gry to : wiem co gdzie i jak, potrzebuje tego wiem gdzie dropi itp

a rozumowanie gry to : na global ują bym to tak : potrzebuje pu więdz musze wziąść bloka PU

a inni by pojechali nie patrzac gdzie bija bez bloka i pu farmili : )

Opublikowano

@UP

o wiek chodzi mi o to, że potrzebuje ogarnietej administracji a nie dzieciaków

poruzumienie z graczami?

chodzi o to żeby nie bylo czegos takiego niewiem odpier*** się ode mnie niewiem zapytaj graczy...

tylko musiał by pomogac jezeli umie a jak nie umie to przynajmniej byc miłym : )

następne to racja nie pomyslalem : )

Znajomość gry to : wiem co gdzie i jak, potrzebuje tego wiem gdzie dropi itp

a rozumowanie gry to : na global ują bym to tak : potrzebuje pu więdz musze wziąść bloka PU

a inni by pojechali nie patrzac gdzie bija bez bloka i pu farmili : )

Wiem, wiem każdy popełnia błędy, ale to wygląda tak jakbyś to ty był tym " dzieckiem" niż " ogarniętą osobą"

Tak wgl, dobrze zrozumiałem? Potrzebujesz "administracji" która wie gdzie co dropi i " wiedzą że muszą wziąć blok"?

Opublikowano

Wiem, wiem każdy popełnia błędy, ale to wygląda tak jakbyś to ty był tym " dzieckiem" niż " ogarniętą osobą"

Tak wgl, dobrze zrozumiałem? Potrzebujesz "administracji" która wie gdzie co dropi i " wiedzą że muszą wziąć blok"?

Buhaahhahahahahahahahhahahaha , racja po twojej ogólnej pisowni i budowie zdań można stwierdzić że jesteś dzieckiem , i w dodatku piszesz że nie szukasz dzieci jak sam nim jesteś ''LoL''. Nie wypali przez to że pewnie tego nie ogarniasz

BUMP

Opublikowano

Buhaahhahahahahahahahhahahaha , racja po twojej ogólnej pisowni i budowie zdań można stwierdzić że jesteś dzieckiem , i w dodatku piszesz że nie szukasz dzieci jak sam nim jesteś ''LoL''. Nie wypali przez to że pewnie tego nie ogarniasz

Ty, tym postem pokazałeś że niezbyt daleko Ci do niego.

Tak wgl. po co cytujesz mój post a zwracasz się do niego?

Opublikowano

Wiem co wiem po

1. mam 16 lat ale jestem Dyslektykiem : (

2. wypalic wypali miałem już swój serwer ale niestety niewypalil przez mój błąd gdyż byl to moj 1 raz a teraz wiem co i jak

Opublikowano

Wiem co wiem po

1. mam 16 lat ale jestem Dyslektykiem : (

Nie żebym się czepiał, ale jest coś takiego w przeglądarce jak automatyczne podkreślanie błędów:

firefox_bledy.jpg

I nie żebym się czepiał drugi raz, ale sam masz 16 lat i wymagasz ludzi, którzy mają więcej lub tyle samo jak Ty, nie wiem czemu, ale wydaje mi się to dziwne.

Co do tematu, to mam takie pytania, co ma piernik do wiatraka? (chyba ktoś już to napisał wyżej^^)

- rozumowanie gry - jaki to ma związek z robieniem serwera? Rozumowanie matematyki, piszesz z tego sprawdzian, ok. Wiesz gdzie expić w LastChaos, expisz w odpowiednim miejscu, ale to nie ma nic wspólnego z serwerem.

- masz jakieś podstawy? Wiesz jak w ogóle postawić serwer online? To też jest ważne (chyba ważniejsze, czy ktoś wie gdzie expić)

Jak już pisałem, nie obrażam, tylko jestem (bardzo) dociekliwy.

Opublikowano

Co ma Piernik do wiatraka chodzi o wiek.... popatrz sb na np Owce itp nie mają 16 lat. =)

rozumowanie gry jest mało potrzebne przy stawianiu server'a....

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

pierwsza odpowiedź mówi całą prawdę - nie wypali , tyle osób chciało postawić serwer i nic :P padał po max 3 tygodniach ;]

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...