Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zoomhack/mh jest karalny?

chuddyni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli program w jakikolwiek sposób ułatwia grę to jest za to ban. Czyli za zoomhacka można bana wyłapać.

Na moje to ciężko to wykryć, ale kiedyś podobno fala banów się za to posypała.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Co do zoomhacka jak nie nagrywasz filmów to raczej nikt się nie skapnie

-.- Nie ma takiej opcji że się nie skapnie, zh wczytuje się w proces LoLa w clienta i później mass bany są, po kilku tygodniach od użycia. Jedyny niewykrywalny zoomhack to ten wbudowany w bola ponieważ nie wczytuje się w clienta.

@up większość zh już jest detecable.

Opublikowano

Były masy tematów na oficjalnym forum lola i Rioterzy mówili że hack jak każdy inny hack i będą bany

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Jeśli program w jakikolwiek sposób ułatwia grę to jest za to ban. Czyli za zoomhacka można bana wyłapać.

Na moje to ciężko to wykryć, ale kiedyś podobno fala banów się za to posypała.

Posypały się bo ingerował w pliki gry, z tego co pisali w nowym bolu jest niewykrywalny, aczkolwiek wolalbym tego nei sprawdzac na swoim koncie ;x

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Pomyśl troszkę w każdej grze za używanie wszelkiego rodzaju ułatwień botów cheatów jest ban więc dlaczego lol miał by być odmienny jedyną opcją nie wyłapania bana są boty które nie ingerują z Procesem lola.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Tyle, że LoL to chyba jedyna gra, która sobie radzi z cheatami, bo na każdej innej jest tego w piz*u i jeszcze więcej :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja osobiście od początku mojej gry w LoL'a używam zh i nie dostałem bana, jedynie ostrzeżenie na maila, ale i tak mi nic nie zrobili.

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

Ja osobiście od początku mojej gry w LoL'a używam zh i nie dostałem bana, jedynie ostrzeżenie na maila, ale i tak mi nic nie zrobili.

Skoro dostałeś ostrzeżenie to znaczy że i tak wykryli u ciebie tego zoom hacka.... każdy dostaje ostrzeżenie i ma na to wyjebane a potem płacz "ZA CO DOSTAŁEM BANA?! MOGE NAPISAĆ DO SUPPORTU?~!!?!!??!11111!!!"

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...