Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linki z Allegro na MPC?

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w regulaminie i w dodatkowych tematach podwieszonych

chodzi o aktywne linki, w cytacie można, na dodatek nie promujące własnej sprzedażny

www.allegro.pl

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

czyli napisanie komuś "poszukaj sobie na allegro" jest złamaniem regulaminu bo jest odesłaniem do wyszukiwarki bo nie można podać linku

tak samo podanie linku do aukcji , to ciekawi mnie dlaczego nadal tyle osób nie ma jeszcze warnów czy banów kilkudniowych za te linki

to w jaki sposób mistrzu podasz link do aukcji na allegro nie łamiąc regulaminu , co ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

czyli napisanie komuś "poszukaj sobie na allegro" jest złamaniem regulaminu bo jest odesłaniem do wyszukiwarki bo nie można podać linku

tak samo podanie linku do aukcji , to ciekawi mnie dlaczego nadal tyle osób nie ma jeszcze warnów czy banów kilkudniowych za te linki

to w jaki sposób mistrzu podasz link do aukcji na allegro nie łamiąc regulaminu , co ?

Odpowiedź: Nie da się. To je MPC. Tego nie zrozumiesz.

Opublikowano

Można dodać link do allegro ale :

• Nie może być to sprzedaż własna