Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam mam problem

wazap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam kupilem na allegro dzisiaj yangi tutaj lin xxx Na pierwszy rzut oka myslalem ze to serwer solar a potem po wyslaniu kasy uzytownik powiadomil mnie ze to yangi do priwa jakiegos co mam z tym teraz zrobic? widac ze ewidentnie oszukuje pozostala 3 osob ktore kupily tez zostaly oszukane ! prosze o pomoc.

Opublikowano

Zgłoś Na policji i najlepiej miej ze sobą wydruki aukcji i korespondencji ze sprzedającym.

xxx

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nic mu nie zrobia:

Sprzedaje jedynie czas poświęcony na ich zdobycie!

Odbiór yangów Shinsoo !

100% pozytywnych komentarzy!

serw reinor

Tak masz napisane w opisie, wszystko sie zgadza ;)

Twoj blad.

Opublikowano

Chłopczę. Na policję dopiero się idzię jeżeli kwota pieniężna przekroczy 50zł. A więc jeżeli to kosztowało mnie niż 50zł nic mu nie zrobią. A pozatym wszystko sie zgadza tak jak w opisie.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

niestety nic mu nie zrobia. Sprobuj zglosic to do allegro byc moze sprobuja cos zrobic. Jesli na pewno bylo wpisane ze yangi na solar a potem gosc powiedzial, ze na priva to sprobuj zglosic ;) ale watpie by cos dalo.

Opublikowano
Chłopczę. Na policję dopiero się idzię jeżeli kwota pieniężna przekroczy 50zł. A więc jeżeli to kosztowało mnie niż 50zł nic mu nie zrobią. A pozatym wszystko sie zgadza tak jak w opisie.

A nie 250zł? ;))

W aukcji kolego wyraźnie jest napisane serwer reinor więc żal możesz mieć tylko do siebie niestety ;<

Następnym razem przeczytaj dokładniej .

Opublikowano

Na Policje mozna isc jezeli zostanie sie oszukanym na 10zł. Denerwoja mnie juz takie posty...

Juz nie pamietam jak to było ale do ok 200zł zalicza sie sprawa jako oszustwo, wystepek i wykroczenie a powyzej tych 200zł jest to kradziez itp.

Aukcji nie widziałem bo mod usunał link... Jezeli wyraznie tam pisało ze to server pryvatny to sam sobie jestes winny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...