Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy macie hak do battlefield play4free ?

Sztalin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zagrałem w battlefield play4free i paczyłem na ytube o hacku.Pobierałem z ytube ale nie działały!:(

Czy wy macię jakieś haki do tej gry?(które działajom,i nie majom virusa?)

Napiście,jak bendom dobre daje +!

Opublikowano

Cheat, ja gram na nim tydzień i nikt nawet nie napisał że coś mam nie widać tego moge Ci tu wrzucić link + jak ustawić dobrze ;) To jak? I napisz jaki ten system i ile bit.

Opublikowano

omg.... niestety są hacki..... cipy muszą se poexpić bo sami nie umią echh

ile ty masz lat? do szkoły dzieciaku uczyć się a nie * bendom * * majom*

@UPUP

hah dokładnie xD

@EDIT

jaki spam? napisałem że są hacki a pytanie było czy są..... więc ?

@DOWN

??? co źle napisałem?

YAY

Opublikowano

xxx

1. Otwórz batlle fielda play 4 free

2. Uruchom program WinJect,

3. W pierwszym okienku wyszukaj proces BFP4F.exe w drugim okienku plik BFP4f_hook.dll

4. Kliknij inject i potem przejdź do gry i klikasz na klawiaturze "Insert" i wyskakuje menu cheata jak chcesz wiedzieć jak dobrze ustawić napisz to ci wrzucę ;)

Opublikowano

Te lepsze cheat`y są wykrywane jako wirus ale tak naprawde go nie ma, takie oprogramowanie... -.-

A z tą serią to nie wiem, ja mam zwyczajnie.

omg.... niestety są hacki..... cipy muszą se poexpić bo sami nie umią echh

Kolego nie rozumiem Cię za bardzo MPC jest to najpopularniejszy chyba portal gdzie są cheaty i to forum jest stworzone dla cziterów jeżeli ty nie korzystasz to chociaż nie obrażaj innych. Zbiorowisko cheatów, a nie jakieś portale o zdrowym żywieniu itp...

Opublikowano

Ale jest to też forum, gdzie piszemy jak ludzie, którzy uczą się polskiego słownictwa i staramy się pisać w miarę przyjemnym dla oczu drukiem. A jak widzę "działajom" "nie majom" To mam ochotę komuś przypierdolić słownikiem.

Opublikowano

http://www.speedysha......<br /><br />O

1. Otwórz batlle fielda play 4 free

2. Uruchom program WinJect,

3. W pierwszym okienku wyszukaj proces BFP4F.exe w drugim okienku plik BFP4f_hook.dll

4. Kliknij inject i potem przejdź do gry i klikasz na klawiaturze "Insert" i wyskakuje menu cheata jak chcesz wiedzieć jak dobrze ustawić napisz to ci wrzucę ;)

Dodaj skan 1h.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...