Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywiadowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj niebylo w szkole wywiadowki a miala byc . Niewiem czemu jej niebylo. Mama Powiedziala ze mnie sprawdzi jutro i pojdzie do szkoly i zobaczy moje oceny to sie przerazi.... Mam 7 Bań duzo 2 3 i malo 4 5 ... Jak sie wymigac prosze o pomoc

Opublikowano
Witam. Dzisiaj niebylo w szkole wywiadowki a miala byc . Niewiem czemu jej niebylo. Mama Powiedziala ze mnie sprawdzi jutro i pojdzie do szkoly i zobaczy moje oceny to sie przerazi.... Mam 7 Bań duzo 2 3 i malo 4 5 ... Jak sie wymigac prosze o pomoc

głupszych postów już nie możesz pisać.

www.idiotycznepostyiidioci.pl sprawdz tu..

Opublikowano

w tej sytuacji chyba nic sie nie da zrobic ;/

moze sprobojesz zlamac reke przed samym wyjsciem albo cos?.

.

Opublikowano

zachoruj...

przetnij reke nie boli u gory a starzy sie przeraza serio testowane:)

bierzesz noz dosc ostry przecinasz reke u gory i kladizesz sie do luzka udajesz ze placzesz stara sie przjumuje i bierze cie do szpitala i zapomina o ocenach:D

Kto mnie pobije?

2Sda3hdpKDF.jpg

Opublikowano

rok w plecy to znaczy ze juz nigdy nie znajdziesz pracy -,-

problemy naprawdę albo weź się za nauke albo nie narzekaj tylko przyjmij swoja porażke z godnoscią

Opublikowano

Pytanie jaka to jest szkoła??? xD bo ja mam podobne oceny w gimnazjum 2 klasie... 3 sie wezmie wkoncu trzeba sie dostac do dobrego liceum

Najlpeiej powiedz ze sie poprawisz :) i idzesz sie uczyc

30364378.png

Opublikowano

Pozwól jej iść to potem dostaniesz taki pałer w dupę, że przez 3 lata będziesz miał same 6. Sam mam takie oceny, ale zebrania trafiają się baardzo często jak mama jest w pracy, albo nie chce jej się iść ^^

Opublikowano

Laczymy sie wszyscy z twoim cierpieniem.

Mam nadzieje, ze dostaniesz ostry wpierdol i zaczniesz sie wkoncu uczyc :)

Opublikowano
Laczymy sie wszyscy z twoim cierpieniem.

Mam nadzieje, ze dostaniesz ostry wpierdol i zaczniesz sie wkoncu uczyc :)

Co ty za głupoty pierdolisz za przeproszeniem bo nie rozumiem twojego toku rozumowania ? :blink:

Opublikowano

Najlepiej sie powies ;] A tak na serio to poczekaj, przyjdzie , dostaniesz opiepsz, ale za 2 tyg juz bedziesz sie z tego smiac. Radzilbym Ci powiedziec mamie o ocenach przed wywiadowka:P

jA Nop

Opublikowano

Powiec mamie o ocenach -napewno dostaniesz mniejszą kare jak się sam przyznasz.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...