Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o CraftShell

Buziolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw sobie przetestuj to darmowe by zobaczyć czy mają dobrą ofertę. Może i jest tanio ale może być też jak w mineserv.eu czyli lagi na maxa :> Ja od siebie polecam craftserve.pl mimo tej dużej ceny.

Opublikowano

@up na koncie free już nic nie zdziała. Java została wyłączona. Nie wiem czy na zawsze ale na chwilę obecną tak. Albo jak ci się uda odpalić serwer to będzie się killał.

Taki los darmowych shelli...

PS: Mają to dobre tylko, że to jest shell i jak nie umeisz to nie będzie 24/7.

Pozdrawiam.

Moja ulubiona gruba: ZBANOWANY

Opublikowano

Co dp mineserv.eu to kiedys bylo dobrym hostingiem sam bylem u nich ponad rok ale od jakiegos miesiaca przycieli uzytkownikom łącze i teraz są tam straszne lagi i pingi 3000 ms

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Najpierw sobie przetestuj to darmowe by zobaczyć czy mają dobrą ofertę. Może i jest tanio ale może być też jak w mineserv.eu czyli lagi na maxa :> Ja od siebie polecam craftserve.pl mimo tej dużej ceny.

Darmowy shell jest podobno na innym serwerze, wiec nie ma co porownywac go z platnymi.

@up na koncie free już nic nie zdziała. Java została wyłączona. Nie wiem czy na zawsze ale na chwilę obecną tak. Albo jak ci się uda odpalić serwer to będzie się killał.

Taki los darmowych shelli..

.

Mylisz się, serwer działa na free shellu, lecz killa sie co godzine chyba

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

@up Ty udajesz debila ? Przecież pyta .

Za tą cenę bym nie zaufał , kup droższą a sprawdzoną ofertę , bo tu albo Cię oszukają albo maszyny się do dupy okażą . :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Dokładnie, serwer na shellu nie będzie ci działał dłużej niż pół doby (przy pomyślnych wiatrach). Co do tematu, to shell jak shell te serwery są jak noc, zawsze nieprzewidywalne i zazwyczaj takie hostingi nie informują o błędach i próbują tuszować wszelkie niepowodzenia.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Ja myślę, że serwery są znakomite.

Administrator jest z shellmix.com, a on tam dba o wszystko.

minecraft24h.png

Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...