Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy z poradnikami Dryblingu

Pluszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Mam taką sprawę jutro mam pierwszy trening w klubie. Eh. I mam do was prośbę możecie mi wysłać konto na yt z poradnikami do dryblingu? Najlepiej żeby były po polsku lecz mogą być też zagraniczne ., :D

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

A co ma być po polsku? od kiedy w dryblingu potrzebny głos jest? Poza tym co ty chcesz się nauczyć, dryblingu czy tricków? Bo drybling albo sie ma, albo nie.. ;x Robisz odruchowo.

odświezamy co 24h.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Chodzi mi aby napisy lub głos był po polsku.. Żebym dobrze zrozumiał wytłumaczenie.. A chodzi mi o drybling ja nie mam tego odruchowo przemyślam to.. Kiedy mam dobrą okazje do podania to podaje kiedy widzę że nie mam do kogo podać więc drybluje.. :)

Coś w stylu to co kolega wyżej podał linka.. Dziękówa :-

Lecz żeby to było wytłumaczone..

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Chodzi mi aby napisy lub głos był po polsku.. Żebym dobrze zrozumiał wytłumaczenie.. A chodzi mi o drybling ja nie mam tego odruchowo przemyślam to.. Kiedy mam dobrą okazje do podania to podaje kiedy widzę że nie mam do kogo podać więc drybluje.. :)

Coś w stylu to co kolega wyżej podał linka.. Dziękówa :-

Lecz żeby to było wytłumaczone..

Tym sposobem masz milion pomysłów na "kiwkę" i tracisz piłkę, chyba, że grasz z jakimiś dziećmi... ;)

@Top

Wpisz sobie Footbal Skill vol. x(jakiej liczby nie wpiszesz to coś wyskoczy), ew. Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Neymar tricks... ;)

Opublikowano

albo to masz albo nie. Jak ci się piłka do nogi nie klei to nawet nie masz co próbować, a jak klei no to się dziwie czemu zakładasz taki temat, piłka to nie tylko talent ale i pomysłowość i kreatywność u ciebie widzę jej brak lub bardzo małą cząstkę

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...