Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pare pytań

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Postanowiłem się dowiedzieć paru rzeczy :

Pytana dotyczące niemców:

1.Czy grind niemieckich TD jest miły ?

2.Czy jest jakaś czarna owca ?(słaby , nieznoośny czołg)

3.Jak sprawują się w walce na odległość ?

4.Jak walczą an bliskim dystansie ?

5.Czy warto je robić ?

Ruskie:

1.Grind jest przyjemny ?

2.Czy jest jakaś czarna owca ?(słaby , nieznoośny czołg)

3.Jak sprawują się w walce na odległość ?

4.Jak walczą an bliskim dystansie ?

5.Czy warto je robić ?

Ogólne :

Którym czołgami się lepiej gra ?

Bo 200mm u niemców ładnie wygląda tylko na papierze bo penetracja na IX tierze do coś ponad 250mm a u rosjan DMG kosmiczny i pancerz pochyły .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Bywalec
Opublikowano

Ja osobiście wole rosyjskie TD. Grind zaczyna być przyjemny od wyższych tierów.

Działa nie sa tak celne jak to ma miejsce w niemieckich TD ale zawsze mogło być gorzej. Trzeba pamietac ze ruskie to przede wszystkich moc a nie precyzja.

Na bliskim dystansie jak to w TD :). Uważam, ze o wiele lepiej jest je robic niz odpowiedniki niemieckie ktore przynajmniej wedlug mnie sa slabsze. Mi najlepiej gralo sie objectem ktory robil sieczke z niemieckich TD.

Pozdrawiam!

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

1. To zalezy od umiejetnosci gracza. Jednemu bedzie szlo lepiej, a drugiemu gorzej. Mozesz je potestowac na serwie testowym.

2. Dla mnie nieznosne byly te poczatkowe td, ktore maja male szanse kiedy wysoko je wrzuci.

3. Dobrze, sa celne.

4. Jak kazdy TD, ktory nie posiada wiezy. Z medem nie ma szans.

5. Tak, szczegolnie po to aby miec ten 10 tier, ktory ma potezne dmg.

Z rosyjskich TD o ktora linie Ci chodzi?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

O tradycyjne :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ten Obj ma najszybsze dzialko z 10 tierow TD i jest bardzo zwrotny. Jedyna jego wada to papietowy pancerz. Ja osobiscie bym wybral niemieckie.

Opublikowano

Po namyśleniu i pograniu stwierdzam że wszystkie linie są fajne :D

Tylko która pierwsza ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

na ostatnim tierze o niemieckie czeka cię zawód e100 ja go nawet nie kupuję, 20 s. bezbronności po oddaniu strzału lipa:), wyższe tier niemieckich td są uwielbiane przez arte duże wolne i łatwo trafić :) mówię o ferdim i JGtigerze :) ale ferdim na swoich tierach się miło gra, ROF, celność :) bardzo miło wspominam tego TD

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

na ostatnim tierze o niemieckie czeka cię zawód e100 ja go nawet nie kupuję, 20 s. bezbronności po oddaniu strzału lipa:), wyższe tier niemieckich td są uwielbiane przez arte duże wolne i łatwo trafić :) mówię o ferdim i JGtigerze :) ale ferdim na swoich tierach się miło gra, ROF, celność :) bardzo miło wspominam tego TD

Ładuje 20 s ale za to zadaje potezne dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...