Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamanie!?

skakun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!!.a więc tak jak zwykle to jest w minecraft ... loguję się ... wchodze w SP a tu co.. 20 nowych map ?!

problem jest dość dziwny nie grałem odstatnio w mc więc nie wiem czemu mi się zrobiło tyle swiatów!

już przed logowaniem było inaczej :opcja "remember me była zaznaczona"

po usunięciu tych 20 save wychodzę z gry po około godzinie jak wchodzę znowu to samo!

wiele stworzonych światów (nie kituję nie wiem o co tu chodzi każdy świat jest jak co inny nie są kopiami jednego!)

wdodatku mam zmienionego skina... tu mam pytanie CO TO DO CHOLERY JEST!! ktoś się włamał ?

ale to by było bez sensu takie włamywanie się i robienie save nowych i zmiany skina!

a tym bardziej , że jak ktoś by chciał poprostu ukraść mi konto to by hasło musiał zmienić

a nie zmienił! proszę o pomoc bo kto wie wkońcu może stać się coś głupszego :/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

Save są osobnymi plikami w komputerze nie podlegającymi pod wyznaczone konto lub profil, co do skina to da się go zmienić tylko manualnie więc to nie włamanie, ale prawdopodobnie wirus lub złośliwy kod. Przeskanuj swój komputer i Przeinstaluj Minecrafta.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

niema żadnego wirusa

skanowałem i przeinstalowałem.

teraz jak chce wejść na serwer to jest napisane , że jest już jeden gracz z tym nickiem mimo , że ten serwer jest zrobiony przezemnie :O

sprawdziałem konsole i nic

Opublikowano

Jest to niemożliwością żeby ktoś się włamał ponieważ świat nie zapisałby się na Twoim komputerze, opcje są takie, że możesz mieć jakieś wirusy albo błąd od mojang

POSTY - 50 100 200 300 400 500

Opublikowano

@up To by się zgadzało,ale ktoś gra na jego prywatnym serwerze już nie zauważ,to jakiś problem ze strony mojangu jak zauważyli panowie wyżej.

Wejdź do gry z pirackiego lauchera jeśli problem nadal występuje wina komputera jeśli nie wina mojangu.

W 2 przypadku należy do nich po prostu napisać(po angielsku rzecz jasna).

Chociaż ta sprawa ze skinem to raczej u nich.

mca.png
Opublikowano

@UP ze skinem już ok

napisałem i o dziwo .... odpisali

jakiś błąd i tyle

@UP

I'mCheater po cholerę miał bym trolować.... aż taki głupi nie jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...