Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer ParaDise TEKKIT McMMO EE MODY FACTIONS WojnyGildii EVENTY

David934

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze o odbanowanie mnie nick:hqSparx

Powod: ehh.... Zabijanie xD

Obiecuje nie bede juz nigdy tego robic z gildii pro oddam stracone itemki

PS. mialem dostac bana na 12 godxin ktory konczy sie o 04:39 nad ranem dzis a nie moge wbic TERAZ pisze "The Ban Hammer Has Spoken"

Obiecuje jeszcze raz ze gildii pro oddam stracone itemki i juz nigdy nikogog nie zabije ,a takze dzis mam zaplanowane kupienie Vip :)

Prosze o szybkie unbanowanie mnie poniewaz to najlepszy serv z modami na jakim gralem w zyciu !!!

Opublikowano

Takie sprawy załatwia się na PW a nie w głównym temacie, co do twojego bana to jest on czasowy poczekaj aż się skończy owe 12 h.

Opublikowano

Davod nawet teraz wbic nie moge pisze the ban hammer has spoken mam normalnego bana na ip !!! wez mnie odbanuj prosze cie 12h skonczyulo sie 4:39 nad ranem a teraz tez wbic nie moge !!!

David*

David odpowiesz chce pograc sobie no prosze cie jakis mod mnie zbanowal na ip perm odbanuj mnie plis

Jezu dostalem bana za zabijanie moze zabijanie to moj zywiol na takich serwerach przezciez pvp on (nawet 1 gildii podbic sobie nie mozna)????

78.8.192.14 to ip mojego kompa

Opublikowano

Kur... ile razy mam ci pisać że od tego jest PW , po drugie nie masz perma sprawdzałem Twój ban upływa dzisiaj o hqSparx : Nov 2, 2012 10:36:32 PM

Opublikowano

Serwer bardzo słaby, administracja się obija, a po połowie miesiąca działania serwera administratorzy zmienili mape, nawet nie pytając użytkowników czy tego chcą. Pełno cheaterów i xrayowców na serwerze, rzadko kiedy administracja potrafi w czymkolwiek pomóc. Chaotyczny spawn od kilku dni, w którym nic nie ma. Od kilku dni frakcje których nie ma jak założyć, ze względu na to że nie można zarobić pieniędzy na claimowanie obszaru. Administracja bawi się użytkownikami.

Lagi, i częste backupy serwera, dużo bugów z zablokowanymi przedmiotami. (forcefielda jeszcze nie dawno można było craftować za pomocą craftingu rubby blocka. A officjalnie jest napisane że jest wyłaczony.)

Serwer klapa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...