Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltimateTekkit

Ultimatus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CrosRoad wchodzisz na mój serwer próbujesz wysadzić mój reaktor i domagasz się przeprosin? nie dziw się że dostałeś bana takich dzieci jak ty jest dużo na tym świecie i trzeba was tępić

invitebanner.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam !!!!!!!

graphic.png

10/50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/650/700/750/800/850/900/950/1 000

Opublikowano

moge na moda napisze wzór podania ;p

Nick;dawid7619

Coś o sobie:Mam na imię Dawid jestem z Warszawy. lubię grać w piłkę nożna,koszykówkę,a także grać na komputerze.

Czas Gry w minecrafta:gram rok a na modach pół roku dziennie na minecrafcie siedze 3godzinki.

Dlaczego Ja?:ogarniam mody jestem miły znam sie na rzeczy i znam ortografie ;p

Kontakt na Pw ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Brak skanu launchera

Każdy plik wysyłany na forum, MUSI być wcześniej przeskanowany skanerem online na stronie http://virustotal.com/. Wyniki skanu należy zamieścić w treści posta w postaci screenshota z załączonym plikiem.

W przypadku, gdy waga pliku jest zbyt duża uprasza się o wstawienie do tematu screenshota z przeskanowanym plikiem przez domowe oprogramowanie antywirusowe.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...