Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 S2 [Dedyk]

Roventiuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logomuo.png

Chciałbym zaprosić was na prywatny serwer!

parametry.png

Procesor

Intel i7 4x (HTx) 2.66+ GHz

Pamięć RAM

24GB

Łącze Internetowe

100Gb/s

waznelinki.png

stronaglowna.png

http://s2.promt2.com.pl/

rejestracja.png

http://s2.promt2.com.pl/#rejestracja

itemshop.png

BRAK

download.png

http://s2.promt2.com.pl/#download

informacjeoserwerze.png

Handlarze

2cuy5g.jpg

Bonusowanie itemów wygląda tak:

towsby.jpg

Na Start Otrzymujemy

eq +9 na 1 lv

Ulepszacze

Tak

Ilość Zdobywanego Doświadczenia

500%

Szansa Na Drop Przedmiotu

500%

Ilość Zdobywanych Yang

500%

Rekrutacja Do Team

Zamknięta

teamserwera.png

[HA]Deco016
[GM]Roven

iinneinfooserwerze.png

Bronie:

Wojownik

imaeu4.jpg-->j6zyx8.jpg-->69r5xu.jpg-->vsjg52.jpg-->wp3c7p.jpg

mibonn.jpg-->odfc75.jpg-->b9o0ha.jpg-->rsbcee.jpg-->30l5c7.jpg

Sura

g7szbi.jpg --> e63pl0.jpg - -> swzoml.jpg-->51t76z.jpg-->eyku.png

Szaman

g37o8x.jpg-->vubsvq.jpg-->frcm6b.jpg--> wjh9ti.jpg-->vg3k19.jpg

ycw37t.jpg-->tdni0g.jpg-->i4a64s.jpg-->b4bgkk.jpg-->pser.png

Ninja

x6y101.jpg-->30eyoa.jpg-->ukbm17.jpg-->vg86a3.jpg-->3glkto.jpg

e49fs3.jpg-->wvjeq4.jpg-->8n4ya1.jpg-->vzam.png->axabxs.jpg

ULEPSZACZE

5ojg1o.jpg

Magiczne Nasiona x5

q1wpjl.jpg

Niebieski Kryształ x5

ctkmwd.jpg

Wodny Kryształ x5

500.000.000 Yang

Szansa na pomyślne ulepszenie wynosi 70%

Zbroje:

Sura

8ad5jg.jpg-->-erwl.png->sjnu4z.jpg-->kfbbsj.jpg-->cmx4c4.jpg--> ibbcml.jpg-->psmrbr.jpg

Wojownik

3ruayx.jpg-->-dlbd.png->p9u2rs.jpg-->zl9br0.jpg-->01vfh7.jpg-->ibbcml.jpg-->psmrbr.jpg

beztytuutmf.jpg

promt2dlampcforum.jpg

Opublikowano

A ja servera nie polecam. Pamietam s1 i s1 byl totalnym nie wypalem wiec tu zapewne bedzie podobnie.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

250 idzie wbić w dzień eq też idzie w tyle samo zrobić/ Więc moje pytanie jest jedno. Po co mam płacić za wejście na serwer na którym pogram tydzień ?

Mogli by trochę po utrudniać a co do ilości troli i noobów na serwie to oni zawsze mają na takiego smsa więc wypowiedź LittleBlack była całkowicie zbędna na ten temat

sygnaturkaks.png

Opublikowano

250 idzie wbić w dzień eq też idzie w tyle samo zrobić/ Więc moje pytanie jest jedno. Po co mam płacić za wejście na serwer na którym pogram tydzień ?

Mogli by trochę po utrudniać a co do ilości troli i noobów na serwie to oni zawsze mają na takiego smsa więc wypowiedź LittleBlack była całkowicie zbędna na ten temat

Twierdzisz, że zrobisz na tym serwerze chociażby wojenny ekwipunek w 1 dzień? Szczerze w to wątpię. Jeśli ktokolwiek liczył na bonowanie eq BS'em to się zawiedzie. BS tu nie działa, sposób bonowania został zmieniony.

Gram na s1 i na s2 ProMT2 i wierz mi, różnica pod względem ilości noobstwa na tych serwerach jest ogromna. Z korzyścią dla s2.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Maly online i kilka dzieci :/

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Opublikowano

Ten BS da się obejść na serwerze więc nie ma narazie takiej nowości że nikt na BS nie będzie jechał bo prędzej czy później to będzie BS pod ten system i tyle. Nie ma rzeczy niemożliwych.

Opublikowano

Koledzy nade mną, przypominam Wam, że to nie jest prezentacja Roventiussa, tylko prezentacja serwera. Wałkujecie non-stop ten sam temat. To, jaki Roven był przed objęciem stanowiska GM'a nie ma teraz najmniejszego znaczenia. Administracja ma teraz zupełnie inny stosunek do graczy, niż np. miesiąc temu.

Czytając Wasze komentarze, doszłam do wniosku, że kierujecie się stereotypem. Pro już nie jest taki sam jak kiedyś, zmienił się na lepsze.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

@ Evil13 gorące pozdrowienia od Deco016, twoj debilizm jest cudowny. Żałosne wypowiedzi i dziecinne zachowanie.

Soczysta fotka z prywatnych wiadomości:

rsfr.png

Ty chyba potrafisz czytać, co ? Skoro jesteś taki mądry to powinieneś zauważyć, że napisałem " Napisałem to, bo chciałem pokazać, że server jest dla kasy" , ale jak widać masz z tym problemy . Polecam jakiś kurs , przyda Ci się .

78466794350093424900.jpg
Opublikowano

Koledzy nade mną, przypominam Wam, że to nie jest prezentacja Roventiussa, tylko prezentacja serwera. Wałkujecie non-stop ten sam temat. To, jaki Roven był przed objęciem stanowiska GM'a nie ma teraz najmniejszego znaczenia. Administracja ma teraz zupełnie inny stosunek do graczy, niż np. miesiąc temu.

Czytając Wasze komentarze, doszłam do wniosku, że kierujecie się stereotypem. Pro już nie jest taki sam jak kiedyś, zmienił się na lepsze.

Nie grałaś na starym serwerze, więc dlaczego oceniasz co było lepsze ? Na starym serwerze grało 1500 osób w tym 500 w 1 tygodniu od startu serwera. Na nowym s2 gra 80 osób, a serwer stoi już bodajże ok. tygodnia. Nie oszukujmy się, serwer padnie w przeciągu kilku dni... Pisałem z kilkoma osobami co zaczęły grę na s2 i żałują już tych marnych 3 złotych.

Opublikowano

Pogralem troche i przestalem na 50 lvl niemoglem zrobic bonow bo w shinsoo dedali mnie na wolnym w jinno ludzie z shinsoo jechali jinno + dedali mnie na wolnym a w chunjo to samo co w jinno.

Opublikowano

Przy próbie ściągnięcia clienta, gdy minie 60sekund wyświetla mi się coś takiego:

This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

E dlaczego gdy włączam grę wyskakuje mi błąnd połonczenia z updaterem co to oznacza

Był przez pewien czas problem z patcherem ale juz wszystko wróciło do normy

Opublikowano

Nie zagram, pomimo iż mysle ze server zajebisty, bo widze że GM niepotrzebnie kłóci sie z idiotami plecącymi bzdury. Powinienes pokazac swoja wyzszosc i nie wdawac sie w takie idiotyczne dyskusje.

Pozdrawiam.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

lepiej wbije sobie na s1 kilka miesiecy temu byla zmiana nazwy na PvpMT2 ,zawsze full ludzi w miescie bylo z kim sie w pvp pobawic ale troche juz tam nie wbijalem

http://pvpmt2.aq.pl/ troche ludzi ucieklo ale serwer nadal fajny ok 400 osob online

SERDECZNE JP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...