Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google Chrome - problem

I3ubrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ... Odpalam Google Chrome , chcę wejść np. na jakąś stronkę i Chrome zaczyna długo ładować tą stronkę . Po pewnym czasie wyskakuje wiadomość, że albo zaczekać aż się strona załaduje ( i tak nic z tego ) albo przerwać proces ...

Na Mozilli i na Explorer wszystko chodzi ok a na Chrome nie wiem czemu coś takiego jest .

Proszę o pomoc !

Pozdro .

Opublikowano

witaj w świecie chrome, to jest największe gówno jakie jest bo ciągle jest z nim problem -.-

zainstaluj inną przeglądarkę lub zrób reinstall

Opublikowano

witaj w świecie chrome, to jest największe gówno jakie jest bo ciągle jest z nim problem -.-

Kolejny post @tapne i kolejne pierdolenie.

Chrome to bardzo dobra przeglądarka, i daj mi kilka faktycznych argumentów na nie...

@temat: wyłącz wszystkie dodatki w ustawieniach i sprawdź, jak nie pomoże to reinstall, i proszę mi nie mówić że wszystko chcę reinstalować;) W tym przypadku to będzie najlepszy sposób, bo skoda czasu na szczegółowy przegląd ustawień i przywracania ich do stanu "default", i przy okazji usuniesz cały syf ;)

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Ślepi wyznawcy chroma ... każda przegladarka na webkit2 działa tak,samo szybko tyle ,że chrome zjada w uj dużo RAMU

Opublikowano

1338768789tu-sie-jebnij.jpg

Nie licząc tego że każdy program jaki ściągam automatycznie instaluje na innych przeglądarkach jakąś wtyczkę,

później wchodząc na IE albo na Mozille czekam godzinę aż się gówna załadują.

Na chrome nic mi się nie zainstalowało jeszcze nigdy, w dodatku szybko chodzi więc nie pierdol farmazonów rumunie ;]

Jak masz win 95, albo MS DOS to się nie dziw że nie działa

Format pomoże.

Opublikowano

Nie zgadzam się z wami, chrome to najgorsze gówno jakie jest i było, @LastPheonix450 ma racje, ślepi wyznawcy

@topic pousuwaj wszystko zostaw gołe chrome bez dodatków bo inaczej z tym szajsem nie idzie

@up mam win 7, to tak na marginesie, od rumunów mnie nie wyzywaj, być godnym mniejszości narodowej to nie lada zasługa hejterze -.-, a co twojej rady wsadź se ją tam gdzie światło nie dochodzi bo spam powinno się tępić

Opublikowano

1338768789tu-sie-jebnij.jpg

Nie licząc tego że każdy program jaki ściągam automatycznie instaluje na innych przeglądarkach jakąś wtyczkę,

później wchodząc na IE albo na Mozille czekam godzinę aż się gówna załadują.

Na chrome nic mi się nie zainstalowało jeszcze nigdy, w dodatku szybko chodzi więc nie pierdol farmazonów rumunie ;]

Jak masz win 95, albo MS DOS to się nie dziw że nie działa

Format pomoże.

Może niech kurcze odrazu zmieni komputer?

Wyczyść dane przeglądarki, cookies itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...