Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokahontaz - Rekontakt

Napsy4ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie płyta Pokahontaz - Rekontakt.

Kilka chwil temu przesłuchłem i moim skromnym zdaniem jest dobra, a nawet bardzo dobra przypadła mi do gustu, więc planuje kupić, a jaka jest waszym zdaniem?

CHELSEA !

Opublikowano

No taka prawda.

Każdy słucha muzyki jakiej chce, ale to co robi RPK to lekka przesada.

Powiedz mi, jak można przez kilka płyt, różni wykonawcy i non stop nawijają o tym samym, zero progresu.

Tak samo jak był beef Sulin vs. Bonson, Sulin idealnie podsumował Bonsona jednym wersem "O czym będziesz nawijał jak ułoży Ci się w życiu".

Te określenie idealnie pasuje dla RPK.

Chłopaki może się inspirują Rick Rossem, który przez 4 płyty nawija o hajsie i laskach.

Opublikowano

Ja po prostu nie trawie tego całego RPK u mnie w miasteczku większość się tym podnieca, a ja nic w tym nie widzę dla mnie to jest syf... Zero flow nic cały czas tylko '' Kurwa, Skurwysynu, będziesz jebany.'' Itp itd... Żenada jeśli to tak dalej pójdzie to przez nich Polski rap będzie syfem... Wtedy słysysz na mieście ''Jebac Psy, RPK'' oszz...

Ajjćć Offtop nam się zrobił będę musiał utworzyć osobny temat ; D

CHELSEA !

Opublikowano

Tak na marginesie, wybrali idealny termin na wydanie płyty.

Niedawno film, który ich promuję praktycznie w całej Polsce, nawet ktoś kto ich nie znał, już pewnie zna.

Wydano niedawno płytę z muzyką z filmu - dodatkowy hajs i promocja.

Chwilkę poczekali i wydali płytę Pokahontaz.

Idealny moment żeby podtrzymać sprzedaż płyt PFK jak i biletów na ich film. Hajs się zgadza i kręcą go na nowo.

Opublikowano

Naprawdę? To chyba wiadome ze chcą na tym zarobić. Przecież taka ich praca. Za darmo tego nie robią. poza tym to przed filmem długo już było wiadomo o terminie Rekontaktu.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Płyta całkiem dobra, na Stroboskopy fokus flow ma jaki, ogólnie polecam płytę

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...