Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby która.. Czytaj temat.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Temat zakładam z hmm jakby to nazwać prośbą? Więc przejdę od razu do rzeczy. Poszukuję osoby która zna się na rzeczy robienia serwera pod hamachi jak i dedyka zna się na plikach ich konfiguracji itd. Już tłumacze do czego taka mi osoba otóż do tego aby "uczyć" znam oczywiście coś juz trochę miałem 3x serwer pod hamachi i tam trochę się bawiłem lecz chce mieć pojęcie o tym dlaczego? Po prostu to moje hobby i chcę rozszerzać swoją wiedzę. Dobrze gdyby ta osoba miała skype/ts3 i mikrofon aby łatwiej można było się porozumiewać. Nie szukam też osoby takiej która będzie wyśmiewała się ze mnie gdy coś źle zrobię albo po prostu nie będę czegoś umiał. Chce aby ta osoba była dla mnie wyrozumiała i znała odpowiedzi na moje pytania ale odpowiadała na nie szczerze a nie aby się ze mnie pośmiać. Zajeło by to tylko kilka dni z czego dziennie tyle czasu ile by dana osoba chciała. Proszę o taką osobę na PW potem gdzieś pogadamy czy cuś :P. Tak wiem dziwny temat ale co poradzić nikt z moich znajomych się na tym nie zna więc kieruje się do was.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Podłączam się pod temat tylko kontakt jak już coś przez gg jeśli ktoś jest zainteresowany niech napisze na pw to podam gadu gadu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...