Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pulpitem

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co chciałeś, widocznie nie potrafisz używać programu jak należy i to co podstawowe używac przy okazji GOOGLE bo z byle gównem idziesz na forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Oj tam oj tam przynajmniej se posty nabijecie. A na google pewnie nic nie ma jak zwykle zresztą.

P.S

Na google nic nie ma. Jak ktoś pomoże to dam parę lajków bo to mnie wkurza może nie będzie trzeba tego TuneUp usuwać.

Edit

Mam dziada. To ten cholerny TuneUp mi namieszał. Dobrze że miałem kopie zapasową. Tak szczerze - nie rozumiem po co ludzie robią programy niszczące system i do tego płatne.

Opublikowano

Tak, racja, nic nie ma. Szkoda, że w 10 sekund znalazłem rozwiązania. Przecież tak trudno wpisać "TuneUP problem z ikonami" i kliknąć w dobry link. Wymaga to IQ na poziomie przedszkola i jeszcze zabiera tyle czasu... Poza tym jak nie potrafisz obsługiwać takich programów, to poczytaj co odwalają z systemem, bo zaraz będzie kolejny temat "Problem z komputerem".

Od dłuższego czasu zastanawiam się czy ty na serio taki jesteś, czy tylko trollujesz -.-

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...