Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] YouTube.

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!

Pisałem kiedyś w tym dziale nt. mojego kanału na YouTube, prosiłem wtedy o porady - miałem może 60 widzów i ogólnie byłem początkującym komentatorem.

Dziś piszę tutaj do Was z tą samą prośbą, ponieważ od tamtego czasu się troche zmieniło, przybyło mi troche widzów i otworzyłem się - jeszcze nie do końca, ale staram się.

Na moim kanale są filmiki z gry Call Of Duty MW3, wrzucam same moaby i mam nadzieję że dobrze mi to wychodzi. W swoich komentarzach staram się przekazywać informacje, które pomogą innym stać się lepszym graczem, mianowicie zamieszczam porady oraz czasami ciekawostki z MW3.

Mój kanał jest w fazie reklamowania się oraz zbierania informacji, co robię źle, czego nie powinienem robić, dlatego piszę tutaj, z prośbą do Was o ocenienie moich filmików. Jeżeli komuś z Was się nudzi, prosiłbym o wbicie na kanał i powiedzenie, co robię źle, co powinienem zmienić. Jeżeli ktoś z Was ma jakieś fora z tematyką Call Of Duty, bardzo proszę o napisanie.

Pozdrawiam ;-)

Link do kanału : youtube.com/user/JokeV4.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

hmm czyli mam wbic na Twoj kanal YT i powiedziec co jest zle itp ? xD

moim zdaniem dobrze wszystko robisz , dobry glos i ogolnie ciekawy kanal :D moze gdybys nagrywal filmiki MT2 a nie MW3 to bym wbijal czesto :P

Opublikowano

Dobra jakość obrazu, jak i dźwięku. Ciekawie i żywiołowo gadasz, rób tak dalej a widzowie sami napłyną. Jak chcesz możesz zrobić jakiś konkurs, np. o nagranie odcinka z tobą itp. Konkursy to jedne z najlepszych sposobów na zdobycie widzów, nawet tych fałszywych, ale jeśli już będziesz miał tych widzów, ok. 90% prawdziwych i 10% fałszywych (tych co zasubowali tylko na konkurs) będziesz mógł się ubiegać o partnera, a wtedy to już z górki. Zarabiasz na filmach, więc możesz kupować lepszy sprzęt, jak i robić więcej konkursów, z materialnymi nagrodami. Wtedy znowu zdobywasz widzów i tak dalej. Idziesz w dobrym kierunku.

Zasubowałem, a masz!

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...