Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solar Team Metin2

LordZibi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30fc4507.png

Solar Team to taka "organizacja dla graczy" (nie wiem jak inaczej to nazwać). Po prostu będziemy grać na Solarze , będzie świetna atmosfera. Więc jeśli szukasz spoko osób , a masz trochę wolnego czasu - zapraszamy! Więcej dowiesz się czytając:)

45572f7b.png

To takie ogólne informacje , czytajcie uważnie.

1.Kto jest liderem tego Solar Teamu?

Ja , czyli LordZibi. Gram 4 lata w Metina - mam doświadczenie , więc nie jestem noobem ani kimś co nie ogarnia. Tak to nazywam się Rafał , mam 17lat.

2.Jak się dostać do Solar Team?

Jest rekrutacja , nic strasznego.. po prostu czytając dalej dowiesz się , że to trudne nie jest.

3.Kiedy Solar Team wystartuje?

Solar Team teraz prowadzi rekrutację , jeśli znajdziemy ochotników do gry , zaczynamy prawdopodobnie za tydzień (piątek , sobota). Będzie to oczywiście w taki dzień wolny od szkoły/pracy , czyli piątek lub sobota , bo wtedy to chyba ma się najwięcej czasu.

4.Tak w ogóle co to Solar Team?

Ekipa , która będzie grać na s26 (Solar , polski serwer globalny).

5.W jakim królestwie będziemy grać?

W Chunjo. Może niektórym to nie pasuje , ale jak gram to źle się czuję w innych królestwach , po prostu pierwszy raz zagrałem w Metina w tym królestwie i takie przyzwyczajenie. Jeśli ktoś z Teamu będzie miał problem jakiś w Chunjo to chętnie pomogę.

6.Co będziemy robić w takim Solar Team?

Będziemy razem grać , razem expić (jak ktoś chce , nie zmuszam) , pomagać sobie (na konia , boja i inne) , będziemy prowadzić własną gildię... a co najważniejsze będziemy dobrze się bawić! To jeszcze nie wszystko co czeka was w Solar Team.

7.Solar Team na Team Speak 3?

W TYM MOMENCIE nie , ale staram się nam załatwić kanał

:)

5d68a214.png

-dobry humor,

-jakieś doświadczenie w grze Metin2,

-musisz mieć minimalnie te 13 lat,

-czas na grę,

-ogarnięcie.

3bf2f15f.png

-dobrą zabawę,

-możliwość poznania spoko ludzi,

-mile spędzony czas,

-"towarzyski exp" , jak komuś nudzi się samotne expienie,

-pomoc,

-różne konkursy , eventy (nagrody oferuje lider),

-wspólne wypady na dt itp.

655e6433.png

Musisz mi wysłać takie coś na PW , oczywiście wypełnij.

[Aplikacja]Swój nick

Imię:

Nick , który będziesz mieć na s26:

Kim będziesz grać? :

W jakich godzinach najczęściej grasz? :

Co wniesiesz do Solar Team? :

c06b84ec.png

W tym momencie tylko PW , później jak napiszesz aplikację i się dostaniesz podam GG.

Oczywiście będzie kanał Team Speak 3 jak będziecie chcieli razem pogadać zrobię chat (xat).

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Wielka szkoda, że to s26. Jeżeli zmienilibyście zdanie co do serwera, to fajnie byłoby pograć z ekipą na jednym ze starszych serwerów.

Na pewno po łączeniu byłoby ciekawie :-)

Pozdrawiam, pomysł świetny :)

Opublikowano

Prezentacja ładna, ale od tego temat jest :D. Powodzenia życzę ;).

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...