Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Good-Wars 24/7

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

06KbB.png

Prywatny serwer plemiona

Prędkosć: 150000

Parametry VPSa:

RAM: 4

Procesor: 2 Mhz

Szybkosć łacza: 100 MB/s

Obrona wioski 4x wyższa = 500%.

Morale włączone, w stosunku do słabszego gracza max 20%.

Brak możliwości burzenia budynków.

Ochrona początkującego gracza wynosi 3 godziny.

Spichlerz na maxymalnym poziomie daje 18.000.000.000 surowców do przechowania.

Zagroda 47.000.000 jednostek.

Wszelkie problemy proszę zgłaszać w tym temacie

http://good-wars.hopto.org/

lub

Przenies mnie!

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Polecam mało graczy serwer sie nie tnie ! Masz plusika stary!!!

@edit

Jak ktoś chce ze mną zrobić plemię to niech pisze mój nick to witusino

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

Padło apache a kimałem, wybaczcie, serwer na nogach.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

nic sie nie stalo. ;)

dziekujemy ;)

@edit

niemysl ze wlaczenie bota Ci przyciagnie graczy .. w ciagu 10 sekund ogarnal 3mln pkt i 200kk kazdego wojska w jednej wiosce. ;]

Opublikowano

Priv spoko, ale jak checie aby grał na nim ktokolwiek, zbanujcie tego Bota Azaziel... W sekunde 500 ataków, pomimo ochrony początkowej, ataki z jego strony są...

149208901.png

Opublikowano

Wyłączony nie będzie was już atakował, nie będzie mnie pare dni, mam wyjazd za granice, znajomy będzie tu zaglądał a także opiekował się serwerem.

Specjalista
Opublikowano

TDK, super .

Odpowiedzialna osoba, wiem że serwer nie padnie po 2 dniach be byle powodu.

A ogarniasz rozbudowę,edytowanie, modernizację silnika ?

cudownie na ty vps to śmiga ;)

masz limit transferu ?

Opublikowano

Sk!l Sh@! - prosiłbym o zablokowanie tego gracza - ponieważ gra za pomocą programu, który nie dość, że automatycznie wysyła z kilkunastu jednocześnie wsparcie do jednej - atakowanej - to jeszcze spowalnia pracę serwera. Przykładowo ja mam do jego wioski 10 sekund szlachcicem, więc wysyłam 5-6 ataków (które idą nie więcej niż 10 sekund). Zaraz po przejęciu do wioski jest już wysyłane po 10 - 12 wsparć z różnych wiosek. Jest to niemożliwe, aby człowiek w ciągu 10 sekund potrafił przejść do 10 wiosek i wysłać wsparcie (szczególnie przy takim spowolnieniu strony!). Gdy gracz jest offline nigdy nie zdarzyło się, aby serwer był powolny... Ja dowodów dostarczyć nie mogę, ponieważ wszystko dzieje się za szybko, jednakże wątpię, aby gracz w ciągu 5 minut potrafił przejąć 100 wiosek, ponumerować je (a przy tym jeszcze je obsadzić deffem!)

Szanujmy się ludzie... Jak grać to uczciwie...

149208901.png

Opublikowano

czemu bary2005 dostaje tylko ostrzezenie jak on specjalnie załozył nowe konto żeby zbugowac mi zagrody w wioskach i potem atakował juz ze swojego konta

Opublikowano

czemu bary2005 dostaje tylko ostrzezenie jak on specjalnie załozył nowe konto żeby zbugowac mi zagrody w wioskach i potem atakował juz ze swojego konta

zalozyciel jest kumplem barego -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...