Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacało się?

xShinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam. Wczoraj zamówiłem kompa (oddzielne częsci, nie składak spokojnie ^^). Jego specyfikacja to:

CPU: Intel i5 2500K

GPU: Sapphire Radeon 7850 2GB OC

RAM: Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz CL9

MOBO: AsRock P67 PRO3 SE

HDD: WD Blue 500gb

CASE: CoolerMaster Elite 430 Czarna (ta z okienkiem plexi)

PSU: XFX 550W

W przyszłosci mam zamiar dokupić jakies chłodzonko i podkręcić procka, po to wzialem z odblokowanym mnożnikiem.

Nagrywarke wezme ze starego kompa.

I tu pada pytanie, opłacało mi się za to wszystko płacić 2.900zl? Pozdrawiam :)

Opublikowano

Być może za jakiś czas wymienie płyte głowną, ale potrzebowalem juz nowy komputer a moj budzet to byl 2.8-9k wiec na styk. W nowym roku jak uzbieram troche kasy to zamienie moze na jakas extreme 4 czy coś ;p

Opublikowano

A jakie mobo polecasz do tego zestawu? Bo skoro mówicie ze na tej za dobrze nie wykręce procka to zastanawiam sie nad zmianą. Prędzej czy pózniej a chcialbym sie dowiedziec ile potrzebuje kasiorki. Do tego chłodzenie dochodzi. Co polecacie z mobo i cooler'ow? :)

Teraz tak sobie myśle i nie jestem pewien czy zamówilem tą płyte:http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-p67-pro3-se-397862/ czy tą:http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-p67-pro3-b3-intel-p67-lga-1155-360678/. Na tej drugiej lepiej procka sie wykręci mówicie tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...