Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Serwer. Kapucynmt2

BassQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zaprezentować mój serwer. Na razie serwer jest na hamachi, po jakimś czasie przeniosę go na serwer dedykowany.

To tak nie mam czego się rozpisywać. Wszystko znajdziecie na stronie głównej

www.kapucynmt2.koon.pl

Jutro pojawi się tam forum na którym będzie można dyskutować o serwerze.

Do kowala potrzebne są itemy (zrobiłem to tylko z tego powodu, bo takich serwerów jest baaardzo mało, a niektórzy lubią wyskoczyć z kumplami do DT)

U handlarzy są szkatułki bossów po 500k (nie ma szkatułki ripera) oraz stalki +0 za 3,5kk oraz zbroje na 48lvl +9 i bronie na 30lvl +0 (kamienie kowala kosztują 10k więc można się pobawić w ulepszanie)

Jeśli masz zamiar tylko zalogować się i sprawdzić co jest itp to potem odejdź z sieci i daj innym pograć!

Pozdrawiam!

Opublikowano

28 Październik 2009 13:31 Metin2 Próba zalogowania na Kapucyn MT2

beztytuubp.th.png -klik powiększ

A oto rozkład działania serwera

beztytuv.th.png -klik powiększ

Pisze że serwer od 7 do 21

Oczywiście jestem w sieci

Opublikowano

Server zajebisty polecam tylko teraz mnie wywalilo o nie moge sie lognac ale w miescie z 15 metkow zazdrosci pierwszy h lvl dal mi iteki i pomgol expic polecam fajne rzeczy u handlarzy i mili gracze : D

Opublikowano

arek, dzisiaj miałem małe problemy temu serwer nie działał, znaczy wszystko było włączone, tylko portmap się nie wiem czemu wyłączył (stawiam na net, że coś z nim nie tak było), a niestety się uczę i nie mam mnie w domu od 8 do 15 więc nie miałem nawet jak to naprawic.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Aktualnie mam problemy z internetem (co chwila tracę łączność) kontaktowałem się z dostawcą i najprawdopodobniej dopiero jutro będzie normalnie działał.

Więc serwer on dopiero jutro o 7 (o ile będzie działał normalnie internet) od razu mówię że jak widać wina nie leży po mojej stronie tylko po stronie dostawcy internetu.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nom z opisu wynika że może być bardzo fajny server.Gdybym miał lepszego neta to też bym zrobił swój i by chodził cały czas nie bawił bym się i kombinował więc tego się trzymaj :)

Opublikowano

EDIT:\\ Usunąłem poprzedni post i pisze nowy :)

Serwer dzisiaj online od godziny 22:00 (z powodów problemów technicznych) do jutrzejszego wieczora (jeśli nie będzie problemów z internetem, dostawca zapewnił że takie rzeczy już się nie zdarzą)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...