Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupno komputera się zbliża i aktualnie mam 1500zł (chyba 1550zł). Czy za taką sumę dam radę SKRĘCIĆ podkreślam SKRĘCIĆ kompa na którym gry będą działały na super hiper detalach przez parę lat bez zmieniania karty itd? Lajki dam.

Opublikowano

NIestety ale nie ;/ Minimalny budżet na przyszłosciowy komputer bez wymiany karty graficznej to tak z 3.200zl. Chociaż i za 3k da rade coś złożyc.

Opublikowano

Zdania są widzę podzielone. Pisałem już raz taki temat ale budżet był 800zł. Niektórzy piszą że 2000 starczy a mój kolega mówi że 1200 starczy.

Opublikowano

1200? Co Ty pierdolisz? Za 1200 to nie złożysz żadnego zestawu który będzie trzymał gry na medium przez 2 lata nawet, więc wiesz.. minimum te 2300zł

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Mówisz ze na pare lat kolejnych nie wymieniać karty graficznej. Hmm, to karta na jakies 4 lata kosztuje z 900 zl, sama karta :) Pozatym ująłes że chcesz zeby nowe produkcje chodzily ci na full ultra hiper etc. ustawieniach więc? Na samego bfa potrzeba z 2.8k wybulić ;/

Opublikowano

Komputer za 2-2.2k pociągnie do nextgenów (z jakieś 1.5 roku max). Z kolei komputer za 5-6k zł będzie bezużyteczny, jak się okaże, że nowa karta będzie lepsza od SLI generacji starszej w dniu premiery nowej. Tak było w przypadku SLI580 vs 1x 670

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...