Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reinor

Dzogii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Wie ktoś może jakiego używac bonus Switchera i jak go ustawić do reinora? Próbuje sam już jakis czas ale samemu mi nie wychodzi : (

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Na reinorze mają zabezpieczenia , każda zmianka ma inne ip nie można mieć więcej niż około 40 zmianek bo blokuje i nie da się wziąć więcej , 5 pierwszych miejsc w eq jest zablokowane więc raczej narazie żaden bs tam nie działa.

Opublikowano

To że nie wiem jak to zrobić aktualnie na reinorze, nie znaczy że jestem idiotą.

Pozatym powiedziałeś

"każda zmianka ma inne ip nie można mieć więcej niż około 40 zmianek bo blokuje"

Jakie IP? Max 40 zmianek, racja. Skrzynkajest to przedmiot-quest, który sprawdza czy jesteś botem czy nie, jak nie jesteś, to sprawdza czy masz zmianki, jak nie masz zmianek to daje od 20 do 40 a jak masz wywala błąd.

"5 pierwszych miejsc w eq jest zablokowane więc raczej narazie żaden bs tam nie działa."

Zadziała, poniewaz nie musi być to pierwsze 5 miejsc ;p np w "Bonusswitcher v1.7 by DaRealFreak" możesz ustawić który slot, bynajmniej ten zmodyfikowany pod reinora.

Więc da rade to obejść jako slot 6 (lub jak niektórzy wolą 5 (liczac od 0)), a jak nie ma zmianek, to bierze ze skrzynki ; p

Tylko kwestia czy ktoś by sie podjął, bo niestety "Bonusswitcher v1.7 by DaRealFreak" już nie działa

To jak wie ktoś ? ;p

Opublikowano

A ma ktoś może ip i porty tego serwa lub może zrobić coś typu lunchera bo nie mogę pobrać klienta przez mój słaby internet .

Dam full Like.

88824249.jpg

-|-|-|-Jeśli pomogłem daj Like, a odwdzięczę się tym samym. -|-|-|-

Opublikowano

@up

Jak masz czystego metka to ściągnij sobie moda:

http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

oraz Reinor Map Patch'a (znajduje się nad napisem "Mod na prywatne serwery")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...