Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z clientem do serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem otóż zrobiłem własnego clienta metin2 wszystko poprawnie skonfigurowałem, lecz gdy włączam mojego clienta pokazuje się tylko serwer ,,Dragonmt2" http://imageshack.us...sdasdasdhm.png/

serverimfo/info wszystko jest na moje ip (robiłem clienta na oparciu dużo poradników jednak cały czas to samo) na Modzie serwer działa poprawnie.

http://imageshack.us...35/etwetewt.png

Co robic?

Opublikowano

serverinfo.py

NAME1 = { 'name' : 'Nazwa Serwera'}

nie chodzi o nazwe :P pisze cały czas ,,zostaniesz połączony z serwerem" chodzi o to ze zrobiłem wszystko według poradników all skonfigurowane dobrze a gdy włączam clienta to włącza mi sie Dragonmt2 (client drobiony na plikach 2008pl :>)
Opublikowano

Jak ma Ci się nie włączać jak DragonMT2 ma patchera ;> Pong DragonMT2 :

1234abcd5678efgh

Poza tym DragonMT2 to Client 2010 a nie 2008

Użyj Clienta Mexili np <3

I zrób serwer na plikach 2010 :rolleyes:

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jak ma Ci się nie włączać jak DragonMT2 ma patchera ;> Pong DragonMT2 :

1234abcd5678efgh

Poza tym DragonMT2 to Client 2010 a nie 2008

Użyj Clienta Mexili np <3

I zrób serwer na plikach 2010 :rolleyes:

a jakiś poradnik dasz czy coś? Bo z tych z których korzystam są nie zrozumiałe zabardzo itp :PP
Opublikowano

a jakiś poradnik dasz czy coś? Bo z tych z których korzystam są nie zrozumiałe zabardzo itp :PP

Pobierz klienta EliteMT2 rozpakuj root i zamień w nich nazwę serwer na swoją i IP z końcem sto oraz zobacz login port ma być 11002 oraz charport 13000. Pakujesz i podmieniasz odpalasz serwer niekoniecznie port map i hamachi (jeżeli tylko dla siebie) i działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...