Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Hell elo, próba wyjśćia z 633

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat założony jest tylko 4fun, stałem się posiadaczem konta z niesamowitym 633 elo ;D

Mam ochotę podjąć próbę dobicia do conajmniej 1k elo, mam sporo czasu, do końca sezonu jeszcze trochę pozostało w tym temacie będę zamieszczał screeny trolli z gry, wyniki a także dawał info na temat rozegranego pojedynku, na koncie aktualnie znajduje się 76 postaci i ok 25 skinów, 3 strony run... więc tragicznie nie jest, osobiście na moim własnym koncie trzymam się ok 1700 elo.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nie rozumiem, po co ten temat? Już lepiej nagrywać let's playe etc.

Nonsens.

@down

No dobrze, ale nie lepiej to zostawić dla siebie?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie rozumiem, po co ten temat? Już lepiej nagrywać let's playe etc.

Nonsens.

Do tego trzeba mieć dobry sprzęt, przeczytaj co pisze w 1 zdaniu tematu.

Ps. Trolli nie szukam ja Cię nie zmuszam do zaglądania tutaj.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Pierwsza gra, pierwsza wygrana solo top pantheon vs sion, już na 1 poziomie dał mi first blooda, co na wstępie wykluczyło go z gry gdyż miałem przewagę o 4 poziomy i tak się zaczynało nabijanie fragów, brak ganków ze strony rengara dopuściły do przegranej, po czym stwierdził że gra z noobami i zaczął feedować, za bardzo niema co opisywać, gra poszła szybko i sprawnie. Czas na następny meczyk.

Opublikowano

Pierwsza gra, pierwsza wygrana solo top pantheon vs sion, już na 1 poziomie dał mi first blooda, co na wstępie wykluczyło go z gry gdyż miałem przewagę o 4 poziomy i tak się zaczynało nabijanie fragów, brak ganków ze strony rengara dopuściły do przegranej, po czym stwierdził że gra z noobami i zaczął feedować, za bardzo niema co opisywać, gra poszła szybko i sprawnie. Czas na następny meczyk.

e2xqft.jpg

chyba tylko kata cos tam ogarniala ^^

Opublikowano

0/17 rengar - parodia :) sam kiedyś miałem 700 elo i teraz mam 1500 i myślę, że jest szansa na platynkę w tym sezonie :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie będę go robił pod offtanka na low elo, tu trzeba wyjebać z dmg przy trollach.

Opublikowano

lol

A skąd wiesz ,że zaczął z doranem?

Przecież butki zamienił w berserki ,a potki mógł wykorzystać,1700 elo takie rzeczy powinno wiedzieć ;p

szczerze mówiąc sklep odwiedziłem 2 razy w całej grze, doran nie był 1 itemkiem.

@ Następny meczyk "Defeat"

Gra się zaczęła niesamowicie gdyż last pick postanowił zostać trollem mam na myśli morganę, przez co można powiedzieć ze przejebaliśmy, musiałem iść brandem na "topa" rofl vs wukong, first blood poszedł dla mnie, gra była bardzo defensywna gdyż wu dobijał do mnie ciągle z q, nie wiem gdzie varus się tak sfeedował, ale nie mogłem do niego nawet podejść, mówi się trudno jednak przeraża mnie ta liczba trolli.

Opublikowano

Super cenzura, panie Tenshay - muszę przyznać.

Takie osoby jak Ty niszczą Ligę i powinny być permamentnie banowane. Jak taki 700 Elo guy ma się sam wybić, jeżeli w przeciwnym teamie trafisz się Ty, Gimper, czy inny booster?

Opublikowano

Zobaczysz, jak kiedyś będziesz chciał ugrać diament/platynę i będziesz trafiał na smurfy po 2,7k Elo - tak samo jest w przypadku wychodzenia z "EloHell".

o tyle dobrze, że Riot zaczyna falę mass banów za takie akcje.

Opublikowano

@UP Ciekawi mnie jak niby będą to "wykrywać" ,że masz dobre staty? Inne ip? równie dobrze możesz grać u kolegi lub w 2 mieszkaniu

Co do tematu ;p powodzenia , ja koledze staram się wyjść z 900elo i ciężko przy champion select wytrzymać z tymi ludźmi

Mam nadzieję ,że masz spory zasób cierpliwości do takich ludzi

Opublikowano

jak już zaczynasz się bawić w cenzurę to zakrywaj wszystkie nicki, a nie tylko swój bo ktoś może sobie tego nie życzyć...

Opublikowano

@TDK2

Starasz się większość meczy rozegrać na solo top ?

2 mecze dopiero na tym koncie grałem, dziś jeszcze grał w między czasie stary właściciel konta -.- ale już jest w pełni moje chyba, a co z solo top to jest ciężko przy tym elo jestem 3-5 do wyboru championa przez co pierwsi na liście biorą mida czy topa.

@ Czytanie ze zrozumieniem down.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...