Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CFFG

esperar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.mam problem.Ściągnąłem nowego clienta z stroni CFFG..Odpalam wpierw tym zwykłym launcherem to pobiera pliki i potem pisze brak x.exe i tak dalej...

To pobieram tego nowego launchera i wklejam...odpalam patcher_cf2.exe i ściąga mi all po czym włącza CF'a ale nie moge się zalogować.Kiedy zrestartuje kompa włączam tego Launcher CFFG i zatrzymuje mi się na XTrap..czyli,że al gotowe tylko poprostu włączony Xtrap do grania gotowy jest ale gra się nie włącza...Prosze o pomoc

mca.png
Opublikowano

Dalej to samo...nie włącza się.Jest ikonka Xtrapa pokazana wszystko już się załadowało tylko teraz wszystko się zatrzymuje...Poprostu Wszystko włączone gotowe do odpalenia CFFG i nic...Potem Xtrap time of runing czy coś takiego.Nie wiem co się dzieje z tym posranym CFem;/

mca.png
Opublikowano

miałem dokładnie to samo , ten sam problem , ale mi zadziałało .

Zainstaluj od nowa i pobierz ze strony tego launchera , a te błędy x.exe czy coś to tak jest tylko przy kilku pierwszych odpaleniach , potem znika (przynajmniej u mnie)

Opublikowano

Zrobiłem jak ty mówiłeś czyli.Ściągnąłem od nowa clienta.Zainstalowałem i nic nie ruszałem.Wgrałem od nowa launchera tego nowego ze stronki.I włączyłem patchera.Ściągneły mi się te all pliki.I odpalam za chwile przez launcherCFFG i znów to samo...x trap i all gotowe ale nic nie rusza ;/

mca.png
Opublikowano

daj jakiegoś screena albo coś filmik najlepiej.

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Nie ma czego wstawiać.Poprostu włączam przez LauncherCFFG.exe i albo czasem dojdzie do Xtrapa i już amba nic nie ruszy...albo wogóle tylko HGWC załaduje się i też stoi all.

Nie wiem co zrobić.

niech ktoś prosze opisze krok po kroku od początku do końca jak zainstalować poprawnie tego CF'a bo ja już nie mam pomysłów.Oczywiście za każdą odpowiedź Like :)

EDIT

?-Zrobiłem reinstal CFFG i teraz pokazuje na końcu komunikat z HGWC:

Game Process is ended: W[2020] L[0]

Prosze o pomoc ;/

A kiedy włączam CFFG przez tego patchera to wogóle loguje mnie na jakiś Filipiński serwer CF'a.Nie ogarniam jak włączyć go.

mca.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...