Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AoE 3 Gra z bratem

Ziioomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie zacząłem grać w AoE 3 z bratem przez Lan (grałem w tą grę 1 raz wczoraj) i moje pytanie czy są jakieś poradniki co budować najpierw jak przejmować takie wioski spawnujące i jakie jednostki się opłaca budować (gram Francją ale zawsze mogę zmienić :))

Tak więc proszę o jakieś poradniki ponieważ gdy wchodzę w google.pl i piszę poradniki wyskakują kody i cheaty a ja chce grać normalnie ;) z góry dziękuję ;]

Opublikowano

Francja to jest jedna z lepszych frakcji w grze, ponieważ oni mają jako cywili gońców leśnych przez co, są tańsi od innych osadników, i zadają więcej obrażeń.

Do tego też, Francja może budować trzy forty, jedną kartę otrzymujesz z trzecią epoką, pozostałe dwie gdy czwartą osiągniesz.

Co budować najpierw ?

To zależy jaki masz stan z surowcami np. Potrzebujesz żywności ? Młyn. Drewno ? Poślij wieśniaków po drewno. Złoto ? Opracuj zaawansowane plantacje w metropolii, możesz dzięki temu budować plantacje nawet w pierwszej epoce, i złoto z nich pozyskujesz.

Do tego też, dobrze mieć rynek i kilka domów wybudowanych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...