Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czarny ekran

Luksik12132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem mianowicie, jak zostawie na jakis czas wlaczonego metka na bocie to komp mi sie zetnie i ekran staje sie caly czarny i nie da sie nic zrobic i musze kompa wylaczac. O co moze chodzic ??

Opublikowano

Każdemu po kilkunastu minutach się tak może stać , nie bierz go na pasek tylko miej cały czas wlaczonego metina , a jeżeli musisz na pasek to zagladaj co jakis czas i bedzie wszystko okej , PS też tak mam jak gram na 2 kontach a o drugim zapomne ;D.

82410266488940901538.png GG: 47085347

Bywalec
Opublikowano

Nie musisz resetowac kompa wystarczy:

Uruchom Menadżer zadań [CTRL+ALT+DELTE] - procesy - szukaj procesu Metin2 - kliknij - zakończ proces

Albo nie wyłączając Metin'a możesz próbować odpalać umiejętności, chodzić postacią itp. Czasami się odwiesza.

Oraz pamiętaj jeśli jest czarny ekran to gra cały czas jest uruchomiona, działają wtedy boty.

Opublikowano

Ja zawsze robię w taki sposób, że otwarte okno Metin2 przesuwam w róg tak aby wystawał tylko kawałek gry a reszta byłą schowana i powoduje to, że gra się nie zacina. Polecam rozdzielczość 800x600 Windows Mode.

Opublikowano

Nie musisz resetowac kompa wystarczy:

Uruchom Menadżer zadań [CTRL+ALT+DELTE] - procesy - szukaj procesu Metin2 - kliknij - zakończ proces

Albo nie wyłączając Metin'a możesz próbować odpalać umiejętności, chodzić postacią itp. Czasami się odwiesza.

Oraz pamiętaj jeśli jest czarny ekran to gra cały czas jest uruchomiona, działają wtedy boty.

Nie prościej uruchomić drugie okno gry i zalogować się w nim? :) Po co resetować komputer i bawić się z tym? Tamto okno wróci do panelu logowania ;) Oczywiście to dla leniwych i Ultear'a sposób również jest dobry.

Tak się dzieje to sprawa naturalna naszej ulubionej gry :> Nic na to nie poradzisz :)

Opublikowano

Nie trzeba odpalać drugiego metka skoro można pisać na klawiaturze byle co w czasie czarnego ekranu miedzy innymi wyglada to tak

enter dsad enter djsajdk enter itd

Chodzi o to byś pisał na czacie gry to Cie albo odwiesi albo wywali i bedziesz mógł sie ponownie zalogować bez minimalizowania , wylączania itp itd ...

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...