Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black ops 2 vs warfighter vs far cry 3

LowPointer

asd  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Któr? gr? b?dziecie kupowa??

• BO2
      2
    • Warfighter
      8
    • Far cry 3
      4
    • Wole bf3
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście? Moh jest bardzo dopracowany + bedzie grom, gra była konsultowana z byłym żołnierzem GROMu.

COD za szybko wychodzi + dupny klimat nowoczesności. Przynajmniej ja takic nie lubię.

Moh jest bardzo dopracowany?W 1 grze na xboxie skończyłem z głową w ścianie i nie mogłem wyjśc.Do tego wszystkie bronie mają prawie taką samą siłę i liczy się ilość naboji.Snajpererem trzeba dobijać ludzi pistoletem i ciężko wgl kogoś nim zabić

A właśnie far cry 3 będzie na origina czy steam?

Opublikowano

FC3. Sentyment mam do drugiej części, którą męczyłem non-stop. MoH'a kupię po premierze, nawet jak zrobią coś w stylu premium w BF3 (nie wiem, co wam tak nie pasuje, nie chcecie, to nie kupujcie i przestańcie na to zwalać winę za swoje złe staty -.-). Poprzednia część z 2010 roku wydawała się straszna ale jak się dłuższy czas pograło to szło miło spędzić czas. Na BO2 nawet nie zwracam uwagi. Straszna monotonia nie tylko w samej grze, ale i rozwiązaniach technicznych.

7m9a.png

Opublikowano

FC3. Sentyment mam do drugiej części, którą męczyłem non-stop. MoH'a kupię po premierze, nawet jak zrobią coś w stylu premium w BF3 (nie wiem, co wam tak nie pasuje, nie chcecie, to nie kupujcie i przestańcie na to zwalać winę za swoje złe staty -.-). Poprzednia część z 2010 roku wydawała się straszna ale jak się dłuższy czas pograło to szło miło spędzić czas. Na BO2 nawet nie zwracam uwagi. Straszna monotonia nie tylko w samej grze, ale i rozwiązaniach technicznych.

Co mi nie pasuję w premium? Rok przed wprowadzeniem premium wyśmiewali się z COD EL1TE i mówili, że nigdy nie zrobią systemu premium. Jednak żądza jeszcze większego zysku dała górą i dali premium 2/3x droższe niż gra -_-

Opublikowano

I pierwszej części.Do tej pory seria miała swój unikalny klimat.Głos na FC3

Opublikowano

@UP prawda... CoD BO4 to już będzie pewnie era walk na miecze świetlne i lasery albo nie wiadomo co. Kupuję MoH'a. Jakoś tak przypadł mi do gustu. I jeszcze do tego GROM <3

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Szczerze..

Kupiłem wszystkie :D

I..

BO2 to jest kompletna porażka.. Killstreaki że tak powiem za przeproszeniem "z dupy" i te MP7 na pierwszy lvl..

MOH wypadł świetnie nie spodziewałem się że tak się wybije a tu jednak przebiło wszystko

BF3 zbytnio mi nie przypadło do gustu.. 24/7 Kanały Noushar czy jakoś tak na większości serwerów

A co do FC3.. Idę dopiero grać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...