Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pro

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram ^^ Nawet Zrobie Pare kont ^^ Bo nie mam na co kasy wydawać ; (

Hmm ..

Tylko zróbcie mi mini launchera ^.- ( NET NA LIMIT )

-__Q-Q__-.png

Opublikowano

100GG/s - W.T.F ,kurwa?

Reje płata - 3,69 zł ale nie myślcie że bez "IS" coś tam zdziałacie.

Na s1 można bron do 130 lvl zrobić ,a zbroje bodajże do 110?

Bronie na 150 / Zbroje 150 są tylko i wyłącznie w is.

Nie pomijając itemów z pro elo zajebistego "koła losu" z którego lecą buty w stylu 20% na magie i pz/ na lud / def.

GÓWNO DLA KASY NIE POLECAM!

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Hmm ..

-__Q-Q__-.png

Opublikowano

Platna reje?? hahahahha nie wbije ;x

Reje płatna odpycha !

Zagrałbym ; d

No ale jakieś zyski muszą być...

Ludzie, ja was nie rozumiem, 3.48 PLN to dla was majątek? Wolicie wydawać na ithemShop po 30 zł niż 4 zł i mieć wszystko w grze.

Opublikowano

Reje nie jest platna ! Wypelnilem all pola w rejestracji i pole na kod zostawilem puste. BEZPROBLEMU stworzylo mi konto i all smiga. Sprawdzie sami ! Nie wiem czy to taki bug sie im na stronce zrobil czy po prostu tak ustawili specjalnie, az ktos sie kapnie ...

92988603358099665275.png
Opublikowano

Dla tych którzy myślą , że to server podobny do starego ProMT2 odrazu Was zawiodę , że to jebane gówno tak samo jak S1 , nie polecam .

Pozdrawiam Evil13 aka PomoCSmoka . ; >

78466794350093424900.jpg
Opublikowano

czyli juz nie ma zbierania futer z +em .... lipa - jak fajnie bylo jak s1 powstal dropilo sie te futra na shoan , grota pelno luda tylko zeby zrobic te srebrne hwani i te miecze takie niebieskie byly pamietam

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Reje nie jest platna ! Wypelnilem all pola w rejestracji i pole na kod zostawilem puste. BEZPROBLEMU stworzylo mi konto i all smiga. Sprawdzie sami ! Nie wiem czy to taki bug sie im na stronce zrobil czy po prostu tak ustawili specjalnie, az ktos sie kapnie ...

kurwa nie zdazylem a bym pogral.

teraz robią " poprawki "

pierdole , pro mt2 kiedys bylo fajne.

a deco ?

kurwa ojebali mi konto na dawnym promt2 a deco pisze : bylo nie podawac passow i chuj mnie to.

No to powodzenia : *

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Mam pytanie dot ulepszania. Na s1 to na is trzeba bylo wydawac itp, a tutaj gdzies te ulepki dropią ? Moge wiedziec gdzie.

Na servie zapewne zagram.

Wszedzie od 50 lv

Opublikowano

Grałem na S1 i na tym chciałem pograć. Wszystko git i wgle, zarejestrowałem się i zabieram się do ściągania a tu WAŁ! Nie ma jak pobrać, ani Klienta, ani Lunchera. Jednym słowem trochę polecieli w ch**a. Szkoda.

http://www.multiupload.nl/8QRLEXGY8U dziala z multiuploand

Nie wiem czemu ci sie nie sciaga mi normalnie idzie sciaganie mam google Chrom i idzie elegancko ;x

Opublikowano

Serwer nie polecam gowno jak zawsze...

Teksty typu "wolisz zapłacic 4 zł i miec all w grze niz placic 30 zl na is " sa warte tyle, ile gówno na drodze, poniewaz na s1 da sie zalatwic wszystko bez wydawania kasy i jest DARMOWA reje(s2/płatne reje = wyłudzenie kasy). Ale ze administracja nie szanuje graczy a admin ma w dupie wszystko (np.[sytuacja na s1] niedawno minosy poznikały za ktore ludzie kase wydali a admin nawet nie raczyl tego zrekompensować,[czyt. niektórzy ludzie stracili kase i czas na darmo])

nie jestem skłonny polecić któregokolwiek z jego (Deco016) serwerów.

Dajcie sobie spokoj ludzie a oszczędzicie czas i nerwy....

PS: Zapomniałem dodać ze na tych serwerach jest wiekszosc(98%) dzieci i niedorozwinietych ludzi którzy bardzo czesto zamieniaja gre w koszmar swoim zachowaniem i tekstami.

Pozdrawiam po 3 letniej grze na promt2.

Dizzle & MM.

Opublikowano

cze

cze mam pytanie czy server tera onn bo ja prubuje sie zalogować a tu niepoprawny login lub hasło nie wiem oco chodzi nawet na stronce tak jest ze nie chce sie zalogować

Opublikowano

Hmm ..

-__Q-Q__-.png

Opublikowano

Mi sie tam serwer podoba... niecale 4 zl to nie duzo.

W koncu sewer musi sie z czegos utrzymywac a tak to wiesz ze nie padnie za tydzien a to ze inni pisza ze gm na ich w dupie to moze byc prawda ale niech ktos wymieni mi serwery gdzie gm nie maja w dupie zwyklych graczy (nie chodzi mi ox itd. tylko problemy zwiazane z gra i czestotliwosc grania gm na swoich serwerach)

Opublikowano

Ludzie nie polecam grac i nie wysylac SMS!!!!!! Wczoraj wyslalem sms zrobilem konto wszystko fajnie . Wbilem 101lv i loglo i bylo napisane ze zly login lub haslo!!!! Probowalem odzyskac haslo ale gdy wpisalem id i email bylo napisane ' takie konto nie istnieje' wiec pozdrO ... to samo mial kupmel i tez stracil konto.

Jezeli GA poprostu zbiera kase no nwm na samochod np to niech nie okrada ludzi!!!!

Opublikowano

tiaa ... ? A Sam od rana dzisiaj no - lifisz. Idź się leczyć dzieciaku.

No - lifie ? Nie wyłączam po prostu kompa , ale Ty jak zawsze wiesz lepiej . : >

Tutaj SS gdzie "Pro elo elo hakjer Roventiuss" rozwalił kompa . Pewnie też potrafi DDOS'ować mikrofalówki . ; o

http://scr.hu/51l/pzvka

@Edit . Ciekawe dlaczego na 1 miejscu w eq ma poustawiane itemki, a na dole piszę "Zmiana bonusu zakończona" , nie ? Za to banował , a sam tego używał .

Nie polecam tego syfu jeszcze raz . ; d

78466794350093424900.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...