Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Macie też problem z FPS ?

Diaz7321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano , macie może jakieś problemy z FPS po ostatnim patchu?

Miałem ~80 FPS na najwyższych ustawieniach a teraz ledwo 35 na niskich... stało sie to po ostatnich patchach :X

Inne gry chodzą BEZ zarzutu , zero spadku FPS w innych grach... tylko lol coś sie pieprzy :F

Tylko bez tekstów typu "podaj specyfikacje kompa" po co to wam skoro mówie że na innych grach nawet 1 fps sie nie ruszył...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

z każdym patchem zwiększają się wymagania.... niestety

Tylko że ja nie mam rzęcha sprzed 8 lat... więc nawet jakby podeszły pod nową mete graficzną te wymagania to lol śmigałby na najwyższych ;x

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Tylko że ja nie mam rzęcha sprzed 8 lat... więc nawet jakby podeszły pod nową mete graficzną te wymagania to lol śmigałby na najwyższych ;x

Tyle że lol to dość problematyczna gra. Wielu ludzi ma z nią różne problemy po patchu także z FPS i najczęstszym rozwiązaniem jest czekać do kolejnego.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Tyle że lol to dość problematyczna gra. Wielu ludzi ma z nią różne problemy po patchu także z FPS i najczęstszym rozwiązaniem jest czekać do kolejnego.

Eh... mnie już cholera bierze bo byłem przyzwyczajony do wysokich a teraz muszę grać z tą pikselozą i czasami ze ścinami w TF'ach ...

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Nope, nadal trzymam się w granicach 100, lagów nie mam, wszystko tak jak na początku. Może twój komp ma już swoje lata, nie wiadomo.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

a sterowniki masz aktualne ?

Opublikowano

a sterowniki masz aktualne ?

Ta.. wczoraj wyskoczyła nawet jakaś aktualizacja Nvidii to pobrałem , wszystko najnowsze... no chyba że to ta akutalizacja a nie lol coś spieprzył

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

To raczej przez aktualizacje sterownikow , windowsa tak sie dzieje mialem tak pare razy po przyroceniu systemu bylo ok .

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Zainstaluj starszą wersję sterownika - miałem tak samo przy 3 patchach wydanych w lolu :) zainstalowałem "pierwotną" wersję sterownika, którą dostałem wraz z kartą graficzną i śmigało jak trzeba :) tyle, że ja mam kartę Radeona, ale być może i Tobie pomoże :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...