Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee Sin - Ślepy Mnich Jungla

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LW do sytuacyjnycj

LW do sytuacyjny item? wtf?

Maxujesz jako drugie w? Aha, cóż. Po co komuś slow, z tego wynika. BT to nie last item, nie ogarniam. MOM nie jest prime itemem, jest sytuacyjny, tak samo z malletem. ADC on feed, mallet, APC on feed, mom. Powienieś brać pod uwagę itemy sytuacyjne, mom nie jest prime.

@down

To widzę te op ganki bez dobrego cc.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Maxujesz jako drugie w? Aha, cóż. Po co komuś slow, z tego wynika.

Maxuje sie W drugie, bo daje Ci kupę life steala + spellvampu, wychodzi na to, że slow przy tym jest bezużyteczny, elko.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

xD

Nawet najwiekszy buk lee sina, diamond, nie maxuje skilla tylko rozdaje Q i W( w tym na drugim i trzecim lvlu Wna drugi poziom) na przemian tak aby zrobic sexy early drake'a.

slow i tak jest na 1pkt wystarczajacy, a lee mobilnoscia nadrabia cc.

Triforce to dobry item jezeli potrafisz nim juz dobrze grac. Zbedne bonusy? niby czemu. Przeciez lee to nie tylko life steal i dmg ;o

Na feednietego adc nie sklada sie thornmaila tylko omena, a na vayne to juz powinno byc core w buildzie.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@2x Up

Poleje ci,maxowanie Q/W jest imba na przemian.

@Topic

Stwierdziłem że wringels jest usless jak dla mnie na dżeki-czanie ;x

Lepiej HoG + Phage + dokupić warda lub 2

Q bym dodał po redzie na early gank top/mid x)

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Na Leśka nie opłaca się brać flasha :)

Dlaczego? Mamy dasha z Q (Do przeciwnika / minionów / creepów), dasha z W (Do sojuszników / wardów / minionów) i mamy nasze ulti (Przy dobrym użyciu działa jak flash)

Rzucamy Q na przeciwnika po czym go ultujemy i ponownie używamy Q.

Opublikowano

Thornmail to słaby item na feedniętą vayne :) raczej warmog wtedy się kłania, a najlepiej oba, ale warmog w pierwszej kolejności

Gold Member

nvm

Opublikowano

Na Leśka nie opłaca się brać flasha :)

Dlaczego? Mamy dasha z Q (Do przeciwnika / minionów / creepów), dasha z W (Do sojuszników / wardów / minionów) i mamy nasze ulti (Przy dobrym użyciu działa jak flash)

Rzucamy Q na przeciwnika po czym go ultujemy i ponownie używamy Q.

Mój błąd źle ustawilem exhaust powinien być 1 ...

Opublikowano

O Darkkaj taki pro elo elo znawca a tu nawet pozadnie pasywa lee sina nie zna? o.O jakie kurwa 3 razy masz wyraznie napisane ze 2 ataki po uzyciu skila pozdro <3

sorry za offtop moge dostac warna ale musialem :D bo wkurwiaja mnie jego posty tupu" jestem bogiem wiem wszystko opanowalem lola w 100% nooby z mpc nie wiedza nic na temat gry"

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano
raczej warmog wtedy się kłania
Warmog na lee sina to core

tak jest tak jest tak pytanie jak ty do niego dozbierasz na tej jungli hehe

poza tym po co nam warmog skoro teamfight lee sina opiera sie tylko na:

odpowiednio uzytym ulcie

shieldzie

ew. obnizeniu as przeciwnemu ad carry

wreszcie ew. dobiciu free fraga z q

tak jest tak

Opublikowano

gralem dzisiaj wg. tego poradnika, flamowali mnie, ze siedze w jungli caly czas i w kolko robie te golemy, czekam na reda i robie zjawy ;/ Ale ludzie sa mili, juz wiem co to lany.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • 1 rok później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...