Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] "Echo" w minecraft

OoOToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od niedawna mam problem z minecraftem. Buguje mi się dzwięk tzn. np otwieram/ zamykam drzwi

to dzwięk jest powtarzany kilka razy nawet jak zwyczajnie chodzę wtedy też. Bardzo przeszkadza to w grze.

Wie ktoś o co chodzi?

(Mam też tak że zwierzęta są czarne ale to sie naprawia po jakimś tam czasie gry)

Proszę o pomoc :(

x

Opublikowano

z tymi dźwiękami to efekt małej liczby FPS

a co do czarnych mobów to wina javy albo źle skonfigurowanej karty graficznej, lub po prostu jest ona za słaba ;D

Opublikowano

Powiem tak nie miałem minecrafta długi długi czas (gdy jeszcze grałem wszystko było dobrze). Jakieś 2 miechy temu zainstalowałem na nowo minecrafta i ten bład się pojawił.

[3xUP] Twoja java nie pomogła niestety , dzięki za chęci :)

z tymi dźwiękami to efekt małej liczby FPS

a co do czarnych mobów to wina javy albo źle skonfigurowanej karty graficznej, lub po prostu jest ona za słaba ;D

Najprawdopodobniej tak jak piszesz , słaba karta graficzna niestety ;] No cóż mogę grać bez dźwięków .

Dzięki wszyskim za chęci pomocy :) dostajecie like

x

Opublikowano

Jeszcze ci dodam że u mnie tak jest od kiedy "przerobili" singla na multi... więc możliwe że to jest tym spowodowane.. sam tak ostatnio mam :/ podobno w najnowszej wersji (1.4) mają to naprawić (wyjdzie 24 pazia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...