Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] przerwa w boceniu

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ze strony kamieniarza dla was:

Witajcie wszyscy!

Przybywam dzisiaj ze złą informacją...

Z dzisiejszym dniem BP zaktualizował pakiety w krze, które od teraz są specjalnie zakodowane, co bardzo utrudnia dostęp do nich, szczególnie, że wcześniej nie były one w żaden sposób chronione.

Przez to aktualizacja WSZYSTKICH botów i niektórych dodatków może potrwać o wieeeele dłużej niż zwykle sad.gif

Prawdopodobnie żaden z programów nie upadnie ale trochę sobie na nie poczekamy...

Także po ich zaktualizowaniu każda kolejna aktualizacja będzie na 100% trwała dłużej niż dotychczas sad.gif

Dlatego proszę uzbroić się w cierpliwość i czekać aż wszystko zostanie zaktualizowane!

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Już raz było takie coś 2tyg nie było botów.

Wtedy było coś innego.

No masakra :/ Ivan da rade :)

Crackowanie z Ibota do kBota będzie trwało tyle samo ale niestety samo aktualizowanie Ibota będzie trwało dłużej

Opublikowano

kamieniarz, pakiety nie są w czystej postaci, tylko są zakodowane.

Teraz dodali coś "mocniejszego".

Opublikowano

kamieniarz, pakiety nie są w czystej postaci, tylko są zakodowane.

Teraz dodali coś "mocniejszego".

Przecież napisałem, że są zakodowane :D

Swoją drogą ja się na tym kompletnie nie znam, a podane przeze mnie informacje pochodzą od hoocraxa i Mr.Smitha

Opublikowano

Macie kurwa bociarze , mi to wisi , bo ja nie boce :D

@Edit chyba , ze na UW boce ;D

Kogo to obchodzi ?

Co do tematu . Mała przerwa w boceniu może się przyda :)

Ale sądzę że przerwa potrwa max. tydzień , dwa .

Opublikowano

Ku*wa mam nadzieję ze prędzej czy później zrobią coś z tymi botami. Trochę lipa bo kupiłem Ibota na 150 dni i mam nadzieje ze kasa nie pójdzie w błoto.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ciekawe czy bp wpadnie na pomysł zmieniania sposobu kodowania pakietów zaraz po tym jak wyjdą aktualizacje botów.

Byłoby fajnie gdyby nie było botów.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Hehe, teraz jak się lata po 3-4 przez parę minut po mapie to ma się za sobą tyle alienów, że jeb z kamyka i 100 uri, wcześniej był problem żeby misje z nyxa zrobić :)

Niestety - minus jest większy. Bociarze wybrali się na kubiki, pierwszy raz od dłuższego czasu sami wylecieli na mapę, i napierdalają tych którzy nie wybocili sobie takich kont i też chcą bić...

Opublikowano

Ciekawe czy bp wpadnie na pomysł zmieniania sposobu kodowania pakietów zaraz po tym jak wyjdą aktualizacje botów.

Byłoby fajnie gdyby nie było botów.

Chyba kpisz ... Nawet jesli takie coś zrobią to i tak im to nic nie da ... Dobrze wiemy że lucka pomysłowość jest wprost niesamowita i na pewno ktoś by wymyślił sposób na ten problem...

Hehe, teraz jak się lata po 3-4 przez parę minut po mapie to ma się za sobą tyle alienów, że jeb z kamyka i 100 uri, wcześniej był problem żeby misje z nyxa zrobić :)

Niestety - minus jest większy. Bociarze wybrali się na kubiki, pierwszy raz od dłuższego czasu sami wylecieli na mapę, i napierdalają tych którzy nie wybocili sobie takich kont i też chcą bić...

No niestety tak bywa. Sam dzisiaj uje** z 40 typa z własnej firmy aby mi nie kradli kubika ... ^ ^

Opublikowano

Jeżeli chodzi o pbdo czy ibot to myślę, że po ostatniej takiej akcji, która była w styczniu Oni będą wiedzieli co i jak, i szybko to złamią... Gorzej z boxy... Ostatnio po takim update on był aktualizowany 4 miesiące :c

Dobra z moim mega hiper angielskim udało się mi wyczytać, że PBDO będzie gdzieś około poniedziałku/wtorku

Opublikowano

Hah, to sie porobiło. Najpierw fala banów, teraz to. Coż, trzeba czekać, naprawią to z pewnością, ale kiedy? Za miesiąc? :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Hah, to sie porobiło. Najpierw fala banów, teraz to. Coż, trzeba czekać, naprawią to z pewnością, ale kiedy? Za miesiąc? :x

Dobra z moim mega hiper angielskim udało się mi wyczytać, że PBDO będzie gdzieś około poniedziałku/wtorku

Jak napisał kolega - niekoniecznie miesiąc :)

Cóż BP się nie może pogodzić, że twórcami botów są ludzie na poziomie ich programistów i nie mają szans zakończyć ery bottingu =]

userbarcopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...