Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Początkujący

Kasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, dzisiaj zacząłem zabawę z world of tanks i mam do was małą prośbę.. moglibyście doradzić mi które czołgi są najlepsze i od których czołgów zaczynać rozwijać te drzewko? Rozegrałem dopiero może z 20 bitew.

Opublikowano

Na początek polecam ci rosyjskie ciężkie czołgi.Idź tą linią:

MS-1 -> T-26 -> T-46 -> T-28 -> KW-1

Co wybierzesz później zależy od ciebie

KW-1S- Słaby pancerz,świetne działo,szybki i zwrotny

T-150-Mocny pancerz,jest wolny ,więcej o nim ci nie powiem,bo nim nie grałem.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

KW-1S to czołgi do walki z bliska, natomiast T-150 na większą odległość, bo wtedy działa pancerz, z bliska łatwo je objechać albo strzelać w weakspoty. Działa mają podobne, T-150 mniejszy dmg, mniejszy czas ładowania. KW-1S większy dmg, większy czas ładowania.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Czołgi ZSRR sa najlepsze na start, łatwo sie nimi gra i nie trzeba posiadac wysokich umiejetnosci do gry nimi.

Na poczatki graj MS-1 i rozwijaj to drzewko tak aby dojść do KW-1.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ja rozpoczolem od niemickich Niszczycieli i gra mi się swietnie , tylko teraz zatrzymałem się na Jagpanther . bo nie mam kasy na czołgi chociaż ferdek i jag II zbadane ;]

3007.jpg
Opublikowano

Ja od razu poszłem w amerykę :)

Znaleźć pomoc w dziale o lolu graniczy z cudem ... znajde inne forum o lolu bo tam to tylko warny dostaje za nieprzestrzeganie ich "reguł"

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...