Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja Metin2.pl S26

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Cześć. Ostatnio przez przypadek przeczytałem artykuł o tych szkatach co się dostaje co 10lvl i nabrała mnie chcę wrócenia na PL'a.

Więc moje pytania do was są takie:

1. Czy działa jakikolwiek hack jeszcze na PL'u?? :D (Waithack, mobberhack)

2. Jaka jest teraz sytuacja na serwerze 26? Ceny, ile ludzi (czy juz trochę mniej jest dzieci niż na początku serwera) jaka atrmosfera

3. Czy coś nowego doszło? Oprócz tych szkat co 10lvl?

To by było na tyle. Jak mi się coś przypomni to jeszcze napisze :) Za odpowiedzi będą lajki :D

Opublikowano

1.Tak działaja wystarczy poszukac w dziala Download :)

2.Ceny na Solarze sa bardzo niskie wiec latwo zrobic eq -dodam ze najbardziej pozadanuym towarem sa KU

3.Oprocz szkat to chyba nic sensownego nie doszlo :D

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

1. Tak :

www.mpcforum.pl/forum/355-download/

2. Ceny idealne na start. Co do liczby graczy - porównywalne z innymi serwerami.

3. Loch Pająków 3.

Więcej informacji :

www.board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/2342275-loch-paj%C4%85k%C3%B3w-3-opis/33a28fcd

Opublikowano

Cześć. Ostatnio przez przypadek przeczytałem artykuł o tych szkatach co się dostaje co 10lvl i nabrała mnie chcę wrócenia na PL'a.

Więc moje pytania do was są takie:

1. Czy działa jakikolwiek hack jeszcze na PL'u?? :D (Waithack, mobberhack)

2. Jaka jest teraz sytuacja na serwerze 26? Ceny, ile ludzi (czy juz trochę mniej jest dzieci niż na początku serwera) jaka atrmosfera

3. Czy coś nowego doszło? Oprócz tych szkat co 10lvl?

To by było na tyle. Jak mi się coś przypomni to jeszcze napisze :) Za odpowiedzi będą lajki :D

tak . Dzialaja . Mozesz pobrac np. kamermoda ktory ma m.in. mobberhack , autoexp , autopot itd .

metin2mod.tk

2. Niskie ceny , graczy przecietna ilosc.

3.v3 i nic innego .

Opublikowano

Tak działają te różne FishBoty,Kamery i reszta tego syfu zwanego hackami

Solar najtańszy serwer , pożądane są KU więc start może być ciekawy dropiąc na metkach :)) A ludzi wiadomo sporo ;)

Szkaty no i to v3 ,więcej raczej nic ale zależy kiedy ostatnio byłeś na PL'u ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...