Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

haRnasiekRTS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy naprawdę tacy tępi jesteście? nie wiecie to nie mówcie, pewnie większość z Was nie wie co to oznacza "flood", "ddos"....

Polecam czytać na forum -,-

Dla ułomnych:

WPROWADZANE SĄ NOWE ZBROJE ORAZ NAPRAWIAMY GAME, GDYŻ NIE DAŁO SIĘ ROBIĆ WOJEN GILDII ANI WZIĄĆ ŚLUBU.

Pozdrawiam, hatex -,-.

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Obczaiłem, zagrałem i wyszedłem. Administracja bardzo zabawnie nie poważna i na pierwszy rzut oka dziecinna. Ortografii na P to Oni nie mają. Jestem dość wymagającym graczem - fakt . Admini w gildiach normalnych graczy - dziwne . Prywatne postacie - jeszcze lepiej. Ogólnie patologia panująca w gronie Administracji i osób trzecich. Niech się wezmą za serwer jak już go postawili a nie na pogadanki z osobami trzecimi. Dziękuję możecie hejtować.

josemousignature.jpg
Opublikowano

Nie oszukujmy sie , pierdolą tylko farmazony . Nic nie robią . Serwer niby fajny ale jak ktoś choć raz zajrzał w is to wie o co b. Administracja chujowa i tyle ma wyjebane na graczy pozdro.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Maly online i kilka dzieci :/

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Opublikowano

Serw nie dziala ? ;d chujowy serw wogule administracja w dupe ,a Wogule Team niewiedzace co sie dzieje na serwerze Team conajmniej do 12-13 lat Dzieci Nq serw do dupy nie radze grac ;x

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Serw nie dziala ? ;d chujowy serw wogule administracja w dupe ,a Wogule Team niewiedzace co sie dzieje na serwerze Team conajmniej do 12-13 lat Dzieci Nq serw do dupy nie radze grac ;x

To taka rada jak przestałeś grać to kup sobie słownik ort.
Opublikowano

atmosfera jest boska na serwerze, dziekuje calej gildii NaMocyPaktu za dzisiejsza gre i te wojenki<3, oby tak było ciagle i dozobaczenia jutro ;D

Opublikowano

Doda ktoś serwer info?

--- 1. Irnal.pl---

Login IP: 91.234.217.109 Port: 11002

CH1 IP: 91.234.217.109 Port: 13000

CH2 IP: 91.234.217.109 Port: 16000

CH3 IP: 91.234.217.109 Port: 18000

CH4 IP: 91.234.217.109 Port: 20000

Ja mam problemy.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Jak dla mnie kolejny server pod is i nie wart uwagi. Argument: W Isie sa bronie oraz zbroje ktorych w grze nigdy w zyciu nie osiagniemy, pozatym bylo mowione ze wprowadza po 5 nowych broni i kilka zbroji, co sie okazalo? po 5 dniach dopiero wprowadzili i to 1 nowa bron:D dziekuje i zycze milej gry:P

Opublikowano

Dałem Adminom ostatnią szansę bo ponoć się zmienili - śmiechu warte. Ręce, nogi i spodnie opadają na tą Administrację.

To co napisałem wyżej to nie są info wyssane z palca tylko sama prawda i nadal tak tam jest. Serwer jest ogólnie dobry ale Admini to porażka totalna. Wielkie NIE POLECAM.

josemousignature.jpg
Opublikowano

Chcialem tylko przekazac to co [GA]Troian powiedizal na serwie ze serwer postoi jeszcze z 2 dni i zamyka go poniewaz ,, ten serwer nie byl dla graczy tylko dla testwo na glownym serwerem, Hardem" wiec mozecie uz przestac tam grac bo sie nie oplaca a tym co wladowali kase w is tylko wspolczuje

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...