Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] pdbo

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwna sprawa, bo chcę włączyć bota niby się loguje, ale wyskakuje taki komunikat:

login succesful

i was killed by

i tyle białe okienko,

czekałem 2 min za długo, robię to jeszcze raz,

tylko naj=pierw zaloguję się dookna gry, i sprawdzę czy mnie wywali

no i nie wywaliło, WTF?

dane do konta sprawdzałem kilka razy więc to nie to, nie wiem o co to moze chodzić

a ktoś wie?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

troche nie rozumiem nic z tego co napisales;d

jasniej napisz to moze ktos tobie pomoze

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

czy był dziś restart i boty nie działają? wczoraj miałem błąd z pdbo, że miałem najnowszą wersję a pisało by zaktualizować bota,

a dziś miałem, że niby się zalogował, a nic sięnie działo po 15 minutach wyskoczył komunikat, żę bot jest aktuazlizowany

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

czy był dziś restart i boty nie działają? wczoraj miałem błąd z pdbo, że miałem najnowszą wersję a pisało by zaktualizować bota,

a dziś miałem, że niby się zalogował, a nic sięnie działo po 15 minutach wyskoczył komunikat, żę bot jest aktuazlizowany

Dziś pbdo raz działa a raz nie ^^ Prawdopodobnie znowu coś zbugowane. Próbuj ciągle i może za którymś razem odpali.

u mnie dzialalo;p przeinstaluj bota albo windowsa

Głupota ludzka nie zna granic -.-

1. PBDO sie nie instaluje.

2. A co ma windows do tego -.- ? Nie sądzę aby ktoś dla głupiego bota instalował system od nowa i do tego wszystkie pliki kopiować na nowy system i instalować programy:)

userbarcopy.png

Opublikowano

więc wychodzi na to, że jest błąd, bo pytałem się kilku osób, mają to samo co ja....

zaraz wejdę na stronę pdbo, może są jakieś wskazówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...