Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy Avatar juz jest

UKI_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To po chuja ludzie dwa kody dawali ? Eh..

(I tak będę miał tego ava za 2.5k rp;f)

Opublikowano

Ten dłuższy działał bodajże na samym początku, bądź był tylko testowy.

Nie wiem bo nie oglądałem stream'a. (no po ch*j skoro sami azjaci mieli grać)

Opublikowano

prawidłowy kod to był chyba 133752 z tego co pamiętam.

Co do tematu to też już mam avek :)

Opublikowano

Ja wpisałem ten kod który podawali we wsześniejszych tematach i nie dostałem zadnego Avka, a przed sekundą na ARAMIE widziałem typka z tym avkiem -.-

Opublikowano

Szczerze mówiąc to ja też wpisałem na tej stronie, lecz nie dostałem. Mam nadzieje że to tylko chwilowe i że niedługo przypiszą tym co nie dostali,a chca.

Napisałem też do supportu. Może jutro bd miał avatar.

Opublikowano

Tak samo wpisałęm chyba z 2 kody, i dalej nie mam

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Strona już nie działa... Kod można było wpisać tylko 24h od podania go na streamie. Wszyscy, którzy wpisali mają już avka :)

Szczerze mówiąc to ja też wpisałem na tej stronie, lecz nie dostałem. Mam nadzieje że to tylko chwilowe i że niedługo przypiszą tym co nie dostali,a chca.

Napisałem też do supportu. Może jutro bd miał avatar.

A kiedy wpisałeś ??

Opublikowano

Strona już nie działa... Kod można było wpisać tylko 24h od podania go na streamie. Wszyscy, którzy wpisali mają już avka :)

Strona była dłużej aktywna ze względu na przeciążenia. Na początku zamiast przedłużać to chcieli dać każdemu, ale zmienili zdanie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ja wpisałem ten kod który podawali we wsześniejszych tematach i nie dostałem zadnego Avka, a przed sekundą na ARAMIE widziałem typka z tym avkiem -.-

bo na poczatku tematu dali bledny kod ;/ tez jestem tym zdenerwowany ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...