Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Shadow Isles, co z Summoners Rift ?

TwistQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,

Taka teraz mam rozkmine zreworkowali Twisted Treeline z okazji harrowing, ale co bedzie z Summoners Rift? W tamtym roku bylo zmienione Summoners Rift a co bedzie w tym ? Czy zostanie nudne summoners rift czy zmienia je troszeczke ?

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Cze,

Taka teraz mam rozkmine zreworkowali Twisted Treeline z okazji harrowing, ale co bedzie z Summoners Rift? W tamtym roku bylo zmienione Summoners Rift a co bedzie w tym ? Czy zostanie nudne summoners rift czy zmienia je troszeczke ?

jest mapa na harrowing , troszke ciemniejsza , pozmieniane mobki i dynie porozstawiane . To samo będzie w tym roku .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Mam nadzieje czekam od tamtego harrowing na ta mape :P <strasznie mi sie pdoba, no i przypomina mi poczatki w lolu> Bo juz jest info na temat skinow itp ale o mapie nic i sie bałem czy bedzie czy nie.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Boże to jest skin do mapy nie nowa mapa zmieniają TT na zupełnie inne.I dobrze bo stare harrowing nie było jak dla mnie dobre

KUHWA. On o tym wie. Napisał, że czeka na tą mapę (zmieniony wygląd ) bo przypomina mu początki w lolu

--------------------------------------------

Czemu na tym forum są tacy tępi ludzie !?!?!? Dlaczego????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...