Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RENGAR dostał nerfa ?!?!

xSAZx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy on dostal nerfa?

Opiszcie prosze zmiany i czy w ogole mam go kupowac bo sie w ostatniej chwili zawachalem

Opublikowano

• Bonusowe obrażenia z Ferocity z Q zmniejszone do 100% z 150%
  • Cooldown ultimate'a zwiększony do 140/105/70 sekund z 120/85/50 sekund.

Bonetooth Necklace

• Bazowe obrażenia zmniejszone do 0 z 10.

Opublikowano

Tak dostał nerfa. Z Q zmniejszono mu % dmg ze 150% na 100% Co jest zajebiście mocnym nerfem. Niektórzy panowie na forum LoLa mówią ,że ten nerf obowiązuje tylko 3v3 ,ale wątpie czy to jest prawda.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

To są chyba jakieś kpiny.

Po nerfie, którego dostał wcześniej wystarczająco osłabł.

Do tego nie można już 2x skakać :/

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

2x skok to byl bug a nerf sie nalezal bo byl too op banowano go prawie na kazdym rankedzie teraz nie bedzie kazdego bral na R Q Q z tanky buildem ...

Opublikowano

Nerfa jeszcze nie dostał. Ale może dostać. Póki co, zmiany o których mowa dotyczą PBE czyli Publicznej Bety. Wszystko co się tam znajduje może ulec (i zwykle ulega) zmianie. Nerf się należał, chociaż nie aż aż tak mocny - mimo wszystko, trzeba będzie zacząć myśleć, zamiast latać radośnie po mapie i zabijać co popadnie.

Champion warty swojej ceny - nawet po nerfie będzie ok. Riot zwykle wie co robi.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Może i dostał nerfa ale i tak wymiata, kupuj go śmiało ;> ja go wczoraj kupiłem i nie żałuje, jest OP, wczoraj ranked wygrany na jungli (pierwsza gra tą postacią) staty 5/0/5 ;> dziś na topie 23/6/12 ;> też rankedzik, JEST kozacki, polecam :)

Opublikowano

kpiny ? on i tak OP ;) zagraj jakiś normalnym champ to pogadamy.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Dzisiaj grałem ranka to specjalnie nie wymiatał, co prawda wkurzał ludzi na ulti i czasami wybijał carry, ale to kończyło sie dedem.Też się zastanawiałem nad jego kupnem, ale chyba powinieneś się z nim wstrzymać.

Opublikowano

według mnie nerf słuszny, ta postać i tak jest za mocna i z tego powodu często banowana.

Opublikowano

Poradnik do Rengara na topa ;_;

1.Skacz z krzaków i spamuj Q i W.

2.Powtarzaj dopóki cel nie będzie na low.

3.Zabij z Ultem.

Tak mniej więcej wygląda gra vs Rengar na topie, cholernie mocne to to jest, dlatego wszelkie nerfy są słuszne.

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Teemo go kontroluje , lecz jak wyskoczy z krzaków to ciężko jest no ale była gra 3vs3

11/1/2 - moje staty teemo oczywiscie pod ap ;P i z krzaków i tak mi brał itd około 70% hp w sekunde:) czyli jest pro.

ale teemo vs rengar tak bez krzaków aż tak ciężko nie jest go skontrolować ;).

Wystarczy uważać , starać się nie dać mu wejść w krzaki.. chyba że grzybki tam mamy itd.

edit: @Kamillz twój opis mnie zabił :D.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ta, dostał. I tak ten nerf nie jest aż tak odczuwalny, wg. mnie nadal jest op ścierwem. Gram nim, a zmiany nie czuję. Może przyjdzie jakiś mocniejszy nerf, bo ten to kiepski.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nerfa, dostał, tak jak już pisali moi rówieśnicy u góry.

Wg. mnie nerf - troche za mocny, ale nie jest tak źle, rengar v kha'zix - pojedynek łowców..., kto wygra? Rengar! Z takimi samymi statami i z core items, rengar mógł z łatwością kłaść kha'zixa. Teraz możliwe, że to się zmieni.

Opublikowano

Sam jego pasyw + ulta są op nawet jak nie będzie nic bić to jak myśli to z sojusznikiem zgarną killa podczas ganka.

A co do nerfa jest bardzo słuszny z Q+Q . Dawał radę zabierać 50 % hp.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu więc się spytam tutaj: Opłaca się kupić Rengara po tym nerfie? Bo zbieram na niego no ale teraz zaczynam się zastanawiać.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

UP:

Opłaca się.

Moim zdaniem jak taki sam mocny jak był.

Ciągle sfarmiony bierze na combo no i jest świetny w jungli.

PS. Fajna sygnaturka <3

Opublikowano

a niby jak nerf moze byc odczuwalny skoro jeszcze nie wyszedl oO

tak samo polecacie postacie bo wy je kupiliscie i cały czas jest dobry skoro nerfa jeszcze nie było, aha

50% zmniejszony dmg rengar bedzie gownem jezeli nerf taki zostanie to mozna go sprzedac

Opublikowano

a niby jak nerf moze byc odczuwalny skoro jeszcze nie wyszedl oO

tak samo polecacie postacie bo wy je kupiliscie i cały czas jest dobry skoro nerfa jeszcze nie było, aha

50% zmniejszony dmg rengar bedzie gownem jezeli nerf taki zostanie to mozna go sprzedac

jest odczuwalny a można go zobaczyć na PBE bo tam już ten nerf obowiązuje...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

na takich ch**owych serwerach jak sa na PBE i retardach jakie tam graja to mozna sie wszystkiego spodziewac, garen ap tez jest tam op zapewne ;p

No tak szczególnie w jungli , tam mobki też są retardami.... pomyśl co piszesz

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

rengar po tym nerfie bedzie juz sh1tem. Juz teraz jego late game pozostawia duuuuzo do zyczenia. On przypomina mi taka wersje ad Veigara- wypruj 2x Q i zgin. Wystarczy, ze support ze stunem stojac obok adc (majac oracle) bedzie czekal na Rengara i juz nic nie zrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...