Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nasz prywatny server hamachi Odcinek#6

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha co to za syf nervil? Jak wy nawet tekstury tych zbroi nie potraficie dodać. Żałosny serwer

WoentizMT2: prywatny serwer PvP od podstaw

Hamachi: 6GB na serwer oraz 5MB/S

Poszukiwany: technik oraz clientmaster

Opublikowano

ja pierdole ... żal mi takich ludzi jak Wozentiz napracowali się pewnie a ty co ? zero szacunku . Jak dla mnie to serwer NerviL jest miły dla oka i na pewno zagram ;)

ja pierdole ... żal mi takich ludzi jak Wozentiz napracowali się pewnie a ty co ? zero szacunku . Jak dla mnie to serwer NerviL jest miły dla oka i na pewno zagram ;)

Przydupasie admina oraz drugi przydupasku serwer to dno i jest na gotowcach zero edytowanych rzeczy nic prosto gotowiec nawet tekstur nie ma żałosny człeku.

Serwer powstaje i jeszcze na nim będziesz grał ośle czyt. sygnaturę @up2

WoentizMT2: prywatny serwer PvP od podstaw

Hamachi: 6GB na serwer oraz 5MB/S

Poszukiwany: technik oraz clientmaster

Opublikowano

Przydupasie admina oraz drugi przydupasku serwer to dno i jest na gotowcach zero edytowanych rzeczy nic prosto gotowiec nawet tekstur nie ma żałosny człeku.

padłem ...

człowieku ty chyba nie widziałeś gotowca -,-

btw.

idź stawiać swój serwer ;) Bo widzę , że poszukujesz Technika ! :O AHAhah....

13735324352268179080.png

Opublikowano

Nie jestem przydupasem ani na serwerze nie zagram, ale stary po co go obrażasz skoro sam jesteś gównem? cytuje 'poszukuje technika' xD

KURWA NA GÓWNIE SIE ZNA A KOMENTUJE, ŻE BOGIEM JEST idź skacz przez okna bądź jak magik Tego ci życze.

nie nawidze frajerów, którzy piszą, że ktoś gówno umie a sami są nie lepsi + zachowujesz sie jak dziecko, bo pewnie twój serwer nie będzie lepszy <3

Opublikowano

hahaha :) a Ty co na swoim bedziesz mial? pokolorujesz stalke i bedziesz myslal ze to Twoja nowa zajebista rzecz? hahaha:))

Opublikowano

ale serwer hamachi to lipa nikt tam grać nie bedzie , wejdzie 100 osob + to juz lagi beda

ale serwer hamachi to lipa nikt tam grać nie bedzie , wejdzie 100 osob + to juz lagi beda

tupact.png

R.I.P 2Pac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...