Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

News Naruto shippuuden ... Źrodło shippuuden.pl

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naruto

Cześć gdy wszedłem na strone shippuuden.pl (zazwyczaj to robie w czwartki , żeby obejrzeć odcinek :P) To na stronie głównej było napisane , że mają być fillery od 28 listopada do końca roku . Szczegoły dam w spoileru :

Niestety, ale dla wielu fanów anime mam niezbyt przyjemną niespodziankę, lecz biorę ją w całości na siebie. Być może już wcześniej doszła do was informacja, że będzie nam dane oglądać fillery przez kolejny miesiąc. Jednak producenci z TV Tokyo stwierdzili, że 3 fillery to za mało. Ogłosili zatem oficjalnie (dokładnie w czwartek) na swojej antenie, że do końca roku czekają nas "specjalne odcinki", tzw. Chikara Arc, z okazji ukazania się 500 odcinka Naruto. Będzie ich dokładnie 6. Na antenie pojawiać się będą przez ponad miesiąc (od 22 listopada do 27 grudnia). Jak widać na powyższym obrazku, w fillerach pojawią się m.in. Deidara, Kabuto czy Hidan, więc może nie będzie jeszcze aż tak źle. Wydaje mi się, że tyle informacji wystarczy, nie chcę was już bardziej dołować. Na dole podaję spis odcinków anime, które będą ukazywać się do końca roku 2012.

Spis nadchodzących odcinków Naruto: Shipp?den :

18.10.2012 Naruto: Shipp?den #284: Hełmołamacz: Jinin Akebino!

25.10.2012 Naruto: Shipp?den #285: Użytkowniczka Stylu Skwaru: Pakura z Wioski Piasku!

01.11.2012 Naruto: Shipp?den #286&287: Ukryta historia: Tsunade i Raikage

08.11.2012 Naruto: Shipp?den #288: Zagrożenie, combo Jinpachi'ego i Kushimaru

15.11.2012 Prawdopodobnie przerwa

22.11.2012 Chikara Force Filler Arc

29.11.2012 Chikara Force Filler Arc

06.12.2012 Chikara Force Filler Arc

13.12.2012 Chikara Force Filler Arc

20.12.2012 Chikara Force Filler Arc

27.12.2012 Chikara Force Filler Arc

Jakby ktoś nie wiedział fillery to są takie odcinki , które nie są z mangi , to znaczy że twórcy anime sami wymyślaja co będzie się działo w odcinku. Gdyby coś się zmieniło czy coś w tym stylu radze wejść na

www.shippuuden.pl/news/php

Nie wiem jak wy , ale ja nie moge się doczekać . Nadchodzą wspaniałe walki .

Tobi (obito) stworzył swoich painów i im wszczepił sharingan , rinnegan dodatkowo dodał im chakry ogoniastych biju . Kabuto za pomocą edo-tensei prawdopodobnie wskrzesi prawdziwego madare .

Liczę na lajki za info

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Kochana japonia, puścić troszkę odcinków z mangi i dowalić 2 miechy fillerów, jeszcze tak dennych, że to nie idzie, kupy się nic nie trzyma, nawet nie potrafili dokończyć wątku, szkoda, za dużo fillerów robią, stanowczo za dużo.

OSTATNIE zdania twojego postu raczej do spoilera dałbym bo nie wszyscy czytają mangę.

Bywalec
Opublikowano

A już myślałem,że najwięcej fillerów ma Fairy Tail, ponad 2 miesiące.

No nic, trzeba będzie ten magiczny czas odczekać w spokoju i ciszy.

B00m.

Opublikowano

A już myślałem,że najwięcej fillerów ma Fairy Tail, ponad 2 miesiące.

No nic, trzeba będzie ten magiczny czas odczekać w spokoju i ciszy.

B00m.

Ale przynajmniej w Fairy Tail się coś ciekawego działo podczas fillerów. Ciekawa fabuła, Ci co nie wiedzą, że to były fillery to pewnie się zdziwią po przeczytaniu mojego posta ^.^

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ale przynajmniej w Fairy Tail się coś ciekawego działo podczas fillerów. Ciekawa fabuła, Ci co nie wiedzą, że to były fillery to pewnie się zdziwią po przeczytaniu mojego posta ^.^

To z tym zegarem to fillery?=,=

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...