Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wagary i wymówka :D

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w takiej sytuacji idę do babci, babcia zawsze zrobi chlebka z pasztecikiem potem zrobi dokładkę, a jak ładnie poprosisz to i nawet wspomoże twoje fundusze małą darowizną

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Postaw na kreatywność... Ja ostatnio 10 min przed wyjściem do szkoły poszedłem z psem, usiadłem dwa bloki dalej na ławce i siedziałem 45min

po czym wróciłem zdyszany (sztucznie) i powiedziałem, że zrzuciła obroże i nie mi uciekała... :D

Zależy też jakich masz rodziców... ja to w sumie wystarczy, że powiem nie nauczyłem się i nie chce dostać złej oceny

a oni wiedzą, że ja pójdę i napiszę to na dodatkowych :D Ale musisz się zdecydować.. albo kombinujesz, albo idziesz na litość...

Bo jak już zapytasz czy możesz nie iść, i Ci nie pozwolą, przekręt nie przejdzie :D'

AAaaa ty chcesz na waje... to sorry... Więc tu też zależy od konkretnej sytuacji..

U mnie jeden dzień wajów raz na czas to lajtowo... Tylko po prostu mam obniżone zachowanie ale bez przypału...

Babka na godzinie zawsze indywidualnie pyta o usprawiedliwienie to odpowiadam, że zapomniałem i jutro przyniose

coś w tym stylu... i gdy tak zwlekam, w końcu przychodzi dzień egzekucji (wystawa oceny z zachowania) i mam minusowe punkty :D

Raz też byłem na wajach, po czym powiedziałem mamie, przeprosiłem ją, powiedziałem, że był strasznie zawalony dzień i że więcej się to nie powtórzy

to mi napisała usprawiedliwienie :D Kombinuj

Opublikowano

Powiedz że macie przedstawienie na dzień nauczyciela.. I Cała klasa będzie przygotowywała się do niego Próby itp. A ty siedziałeś na ławce i cię brzuch bolał a nauczycielką się wstydziłeś powiedzieć i poszedłeś do apteki a później zorientowałeś się że nie masz pieniędzy :D Ps. Ale ja kreatywny :D

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Wymówka jest prosta mówisz że nie było wody/prądu w szkole i odwołali lekcje :)

zalezy .

W takie cos to wątpię by uwierzyli .

Przecież łatwo można się dowiedzieć czy prądu nie było wystarczy pójść do szkoły i się dowiedzieć albo zadzwonić do wychowawcy.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Słabe te wymówki macie czy coś. Ja kupuje chipsy najlepiej laysy cebulkowe, weźmiesz jakieś wiaderko i zaczniesz jeść chipsy, zamiast połykac wypluwaj do wiadra(ale muszą być coś jak jakaś papka) i potem z rańca mówisz, mamo brzuch mnie bolał i wymiotowałem w nocy.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

chujowo pierdolnąłeś

:C

Mam ścianę rozwalić? o.O

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

myslalem ze chodzenie na wagary polega na tym, ze rodzice nie wiedza

no na tym polega, tylko jakby się dowiedzieli, to muszę mieć jakąś wymówkę :P

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Najpewniejszym moim sposobem to " wszyscy poszli , albo jak już coś to przychodzę do domu i mówię że nie chciało mi się iść na lekcje i mam spokój ( wcześniej jak tak powiedziałem dostałem lekki ochrzan , a teraz to tylko mama się tylko dziwnie popatrzy kiwnie głową i mam spokój :D)

1390831561-U140955.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...